Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ashes You Leave rade u novoj postavi

”Najveći hrvatski metal bend”, riječki Ashes You Leave, najavljuje promjene u postavi. Svakako ona najvažnija predstavlja odlazak pjevačice Marine Zrilić. Marina je članica benda od 2000. godine i sa Ashes You Leave je snimila jedan studijski album - ”Fire”.

Sada predstavljaju svoju novu pjevačicu, 18- godišnju Tamaru Mulaosmanović koja je (sada već bivša) članica zbora Putokazi, a osim što ima ulogu pjevačice, na novom albumu biti će zadužena i za snimanje klavijatura. Također Ashes You Leave službeno potvrđuju i Igora Malobabića (Downfall) kao novog stalnog bubnjara.

Snimanje novog, petog, albuma započinje 15. ožujka u riječkom studiju G.I.S. (Urban, Let 3, Father itd.) i trajati će otprilike mjesec dana. Miksanje i mastering albuma započinje 25. travnja u slovenskom studiju DB Recordings, a za taj dio biti će zadužen gospodin Dali Sterniša poznat po radovima sa grupama poput Siddharte. Izlazak albuma očekuje se ove jeseni, a nakon izlaska slijedi velika koncertna promocija. Očekuje se da će, uz nastupe po Hrvatskoj, Ashes You Leave odraditi i najmanje dvije europske turneje, a najave govore i o premijernim nastupima van europskog kontinenta.

Objavljeno 21.02.2006.

Vremeplov

Iza svega što radim uvijek stoji nekakva osobna priča.
Hrvoje Hodak