Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ATMOSPHERIC

U klubu 2Lava u četvrtak navečer održan je ”Atmospheric promo party” na kojem je predstavljen debitantski album ”Ono sve” novog riječkog dua Atmospheric koji je objavila izdavačka kuća Nema problema. Predstavljen je i videospot za njihovu pjesmu ”Sve što znaš o meni”, obrade Arsena Dedića.
Duo Atmospheric, čija je glazba nabijena atmosferom i posebnim ugođajem, čine Lado Bartoniček, autor glazbe za kazališne predstave i mutlimedijalne CD-e Prirodoslovnog muzeja u Rijeci koji je nekad djelovao u grupi Plan B te Martina Majerle, nekadašnja solistica u Putokazima i back vokal mnogih drugih glazbenika.
– Ovo nije glazba za šire mase. To je dosta kompleksna muzika, nije previše komercijalna. Izvodimo ambijentalni pop i ne znam zašto nas uspoređuju s elektro popom, vjerojatno zato jer sličimo na Denis & Denis. Mi nemamo toliko techna i dancea u svojoj glazbi, više imamo ambijentalne zvukove, kaže je Martina Majerle.

Objavljeno 23.05.2005.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)