Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bare u Stereu!

Bare u Stereu!Legendarni Goran Bare, jedinstven i kontroverzan autor i glazbenik ove godine bilježi 30 godina rada! Djelovao je samostalno i s plaćenicima, ali navjerniji ostao je matičnom bendu Majke.

Objavio je 10 albuma, dodjeljene su mu mnoge diskografske nagrade i sve te godine karizmatični Bare, zasluženo ne silazi s vrha rock scene. Održao je mnogobrojne koncerte diljem bivše Jugoslavije i još uvijek, nakon toliko godina, puni dvorane i stvara pravu rokersku euforiju.

Iako se često mediji bave njegovim burnim privatnim životom ovaj glazbenik nikada nije iznevjerio svoju publiku. Nakon Zagreba održat će koncert i u Rijeci, u petak 04.06. na kojem će biti zastupljene pjesme iz svih njegovih faza i tako održati još jednu u nizu lekcija iz pravog rock’n’rolla.

Koncert će biti podjeljen u nekoliko setova po razdobljima od samih njegovih početaka pa do Majki, Bare solo i posebna poslastica -- nove pjesme s albuma koji se snima, a koje Bare želi ovom prigodom podijeliti sa svojim fanovima: Život je osjćaj, Ja nisam tvoj, Pozovi me u noć i Moja je ljubav.

Otvaranje vrata: 21:00 h
Početak koncerta: 22:30 h
Cijena ulaznice: 80/100 kn pretprodaja Capitano

Objavljeno 03.06.2010.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal