Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bare u Stereu!

Bare u Stereu!Legendarni Goran Bare, jedinstven i kontroverzan autor i glazbenik ove godine bilježi 30 godina rada! Djelovao je samostalno i s plaćenicima, ali navjerniji ostao je matičnom bendu Majke.

Objavio je 10 albuma, dodjeljene su mu mnoge diskografske nagrade i sve te godine karizmatični Bare, zasluženo ne silazi s vrha rock scene. Održao je mnogobrojne koncerte diljem bivše Jugoslavije i još uvijek, nakon toliko godina, puni dvorane i stvara pravu rokersku euforiju.

Iako se često mediji bave njegovim burnim privatnim životom ovaj glazbenik nikada nije iznevjerio svoju publiku. Nakon Zagreba održat će koncert i u Rijeci, u petak 04.06. na kojem će biti zastupljene pjesme iz svih njegovih faza i tako održati još jednu u nizu lekcija iz pravog rock’n’rolla.

Koncert će biti podjeljen u nekoliko setova po razdobljima od samih njegovih početaka pa do Majki, Bare solo i posebna poslastica -- nove pjesme s albuma koji se snima, a koje Bare želi ovom prigodom podijeliti sa svojim fanovima: Život je osjćaj, Ja nisam tvoj, Pozovi me u noć i Moja je ljubav.

Otvaranje vrata: 21:00 h
Početak koncerta: 22:30 h
Cijena ulaznice: 80/100 kn pretprodaja Capitano

Objavljeno 03.06.2010.

Vremeplov

Skoro svi naši fanovi koje smo sreli su stvarno cool ljudi. Inteligentni su i imaju vrlo zanimljiva mišljenja, daleko više od ustaljene predodžbe o prosječnom ”rock’nroll fanu”. Senzibilni su to ljudi s kojima rado popijem piće.
Peter Buck (REM)