Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Belan i Ban na Murteru!

Belan i Ban na Murteru!Na jednoj od najljepših lokacija na srednjem Jadranu, u uvali Čigrađa na Murteru ovog ljeta održati će se koncert rock velikana Belana i Bana, u srijedu, 21.07. 2010.

Karizmatični Marijan Ban, glazbena je legenda Dalmacije i Hrvatske, dobitnik Porina, te jedan od najpoznatijih i najslušanijih domaćih autora, čiji glazbeni senzibilitet karakterizira mediteranski štih.

Činjenicu da njegova popularnost ne jenjava kroz godine potvrđuju i brojni bezvremenski hitovi poput ”Di si ti”, ”Morska vila”, kao i preko 2000 koncertnih nastupa u 22 godine.

Neno Belan, višestruki je dobitnik ovogodišnjeg i prošlogodišnjih Porina, te jedna od najosebujnijih i najkvalitetnijih autorskih figura koja se u posljednja dva desetljeća pojavila na ovim prostorima. Napisavši nepregledan niz hitova, pokazao je kolika je njegova autorska, a i izvođačka moć.

Pronašavši već na samom početku karijere karakteristični glazbeni stil uronjen u tradicionalnu američku rock glazbu pedesetih, engleski pop šezdesetih i talijansku kanconu inspiraciju je pronašao u mediteranskom podneblju, pretvorivši tu mješavinu glazbe šezdesetih i dalmatinskih pjesama u jedinstveni pojavu domaće glazbe.

Cijene ulaznica: 70kn u pretprodaji, te 90kn na dan koncerta.

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima: Lantana bar, Turistička zajednica Murter, Dallas Music Shop Šibenik, te na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim.

Objavljeno 05.07.2010.

Vremeplov

U svakom razgovoru vrlo sam iskrena i otvorena, stojim iza svojih stavova.
Marina Perazić