Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Belan se vraća u Šibenik!

Belan se vraća u Šibenik!Nakon godinu dana pauze, Neno Belan vraća se na festival Dalmatinske šansone u Šibeniku. Predstavit će se autorskom pjesmom ’Kiša’, koja je premijerno predstavljena u ’Glazbenom showu Dalibora Petka’, na Narodnom radiju.

Autor glazbe i aranžmana ”Kiše” je sam Neno, dok tekst potpisuje zajedno sa Larisom Stojanović. Pjesmu su zajedno producirali Neno i Zorko Opačić iz grupe Fit, a snimljena je i miksana u amsterdamskom studiju ”Zox”.

Osim samostalno, Neno će u Šibeniku nastupiti i s klapom More, s kojima će izvesti pjesmu ’Lipi moj grade’.

Neno Belan postao je dobri duh Šansone u Šibeniku. Proglašen je najizvođenijim šansonjerom od 2003. do 2007. godine. Na svom zadnjem nastupu prije dvije godine, u duetu s Massimom osvojio je prvu nagradu publike, drugu nagradu žirija i nagradu za najbolji aranžman, a pjesma ’Zar više nema nas’ osvojila je i dva Porina, za najbolju vokalnu suradnju i pjesmu godine.

Objavljeno 27.07.2010.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj