Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

BERNARDIN MODRIĆ O RI-ROCK SCENI

Riječka rock-scena nikad nije bila odgovarajuće vrednovana, ali upravo zbog tog položaja autsajdera odbacila je sva dodvoravanja i ponudila se kao osebujna, artistička, alternativna, stvarajući novu popularnu kulturu, blisku zapadu - kaže Bernardin Modrić, napominjući kako ni tadašnja medijska blokada nije umanjila vrednovanje riječke rock-scene u stručnim, glazbenim krugovima koji su je visoko cijenili. U filmu će se sve to vidjeti kroz spektar događaja i sudionika koji su obilježili te godine.

- Iako je danas rock u krizi, na zasadama rock plemena iz druge polovice prošloga stoljeća jedri nova generacija riječkog rock plemena - kaže Bernardin Modrić, ističući kao primjer riječku grupu Father, koje naziva riječkim izvoznim proizvodom. Ti će nam dečki, kaže u izjavi za Večernji list, značiti koliko su nam davnih dana značili Termiti ili Parafi. Sve o filmu ”Ritam rock plemena” i ostalim detaljima saznajte ovdje.

Objavljeno 05.10.2005.

Vremeplov

Upitajte se: „Jesam li danas bio ljubazan?“ Učinite da ljubaznost postane vaš svakodnevni način ophođenja i promijenite svoj svijet.
Annie Lennox