Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

BERNARDIN MODRIĆ O RI-ROCK SCENI

Riječka rock-scena nikad nije bila odgovarajuće vrednovana, ali upravo zbog tog položaja autsajdera odbacila je sva dodvoravanja i ponudila se kao osebujna, artistička, alternativna, stvarajući novu popularnu kulturu, blisku zapadu - kaže Bernardin Modrić, napominjući kako ni tadašnja medijska blokada nije umanjila vrednovanje riječke rock-scene u stručnim, glazbenim krugovima koji su je visoko cijenili. U filmu će se sve to vidjeti kroz spektar događaja i sudionika koji su obilježili te godine.

- Iako je danas rock u krizi, na zasadama rock plemena iz druge polovice prošloga stoljeća jedri nova generacija riječkog rock plemena - kaže Bernardin Modrić, ističući kao primjer riječku grupu Father, koje naziva riječkim izvoznim proizvodom. Ti će nam dečki, kaže u izjavi za Večernji list, značiti koliko su nam davnih dana značili Termiti ili Parafi. Sve o filmu ”Ritam rock plemena” i ostalim detaljima saznajte ovdje.

Objavljeno 05.10.2005.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević