Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Blaze Bayley u Rijeci - više sreće drugi put

Subotnji heavy metal i rock koncert koji se održao u boćarskom domu ”Rikard Benčić” na Podvežici u Rijeci - neslavno je završio zbog tehničkih, organizacijskih i financijskih poteškoća koja su se ”sručile” na organizatore iz udruge Soundlite. Spektakl nismo vidjeli, no održan je sasvim solidan heavy rock koncert.

Policija je prekinula koncert Blaze Bayleya, bivšeg ”jednokratnog” frontmana svjetski popularne grupe Iron Maiden, najavljene Majke nisu nastupile zbog neisplaćenog avansnog honorara (zakazao je sponzor prema riječima organizatora) - zbog čega je, što je bio stvarno fer potez, cijena ulaznica smanjena s 90 na 70 kuna. Od demo grupa Čoban Dementus i Diamond Dust nisu niti stigle nastupiti zbog neočekivanog pomaka u rasporedu, dok su Grief Charisma, Acaid i Monox održali svoje nastupe.

Ipak, Blaze Bayley je sa svojim bendom u sat i pol svirke zadovoljio dvjestotinjak posjetitelja te sa svojim i nekoliko Iron Maiden pjesama profesionalno odradio koncert - unatoč policijskoj intervenciji zbog prekoračenja termina održavanja koncerta.

Greške i nevolje se događaju - ”više sreće drugi put” - skupni je zbir dojmova, malog, ali uglavnom zadovoljnog, broja posjetitelja koncerta Blaze Bayleya.

Objavljeno 28.04.2008.

Vremeplov

Svi vjeruju u nešto i svi iz činjenice da vjeruju u nešto koriste to nešto kako bi podržali vlastito postojanje.
Frank Zappa