Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Booka zatvorila vrata, čeka se pokretanje Palacha

Booka zatvorila vrata, čeka se pokretanje PalachaSubotnjom zabavom za svoje posjetitelje i prijatelje popularni riječki klub Booka službeno je zatvorio vrata. Konačnom zatvaranju kluba u Zvonimirovoj ulici prethodio je u četvrtak ”oproštajni” koncert grupa Klaus i Pasi, kojima se na pozornici pridružio i Alen Mance, vlasnik Booke i budući voditelj kluba Palach, koji je UO Booka na nedavnom gradskom natječaju dobio u četverogodišnji najam.

Na zatvaranju Booke bilo je veselo i vruće, nazdravljalo se i prisjećalo na stotinjak koncerata, partyja i slušaonica koji su se održali u klubu tijekom tri godine rada. Klaus su predstavili novog bubnjara Gorana Pleića, stalnog člana grupe Sinteza, a Pasi su priredili urnebesnu punk rock završnicu kakva i priliči ovom ”bučnom” klubu u centru Rijeke.

Neki će žaliti za ”dobrom starom” Bookom, a neki se raduju što će se ova ekipa preseliti u Palach i otprilike sredinom jeseni otvoriti vrata kultnog riječkog kluba. Pred ambicioznom mladom ekipom je radno ljeto koje će uglavnom provesti u uređenju Palacha i pripremanju za novu sezonu - što je svakako velik i mukotrpan posao. (A.C.)

Objavljeno 06.07.2008.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens