Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Booka zatvorila vrata, čeka se pokretanje Palacha

Booka zatvorila vrata, čeka se pokretanje PalachaSubotnjom zabavom za svoje posjetitelje i prijatelje popularni riječki klub Booka službeno je zatvorio vrata. Konačnom zatvaranju kluba u Zvonimirovoj ulici prethodio je u četvrtak ”oproštajni” koncert grupa Klaus i Pasi, kojima se na pozornici pridružio i Alen Mance, vlasnik Booke i budući voditelj kluba Palach, koji je UO Booka na nedavnom gradskom natječaju dobio u četverogodišnji najam.

Na zatvaranju Booke bilo je veselo i vruće, nazdravljalo se i prisjećalo na stotinjak koncerata, partyja i slušaonica koji su se održali u klubu tijekom tri godine rada. Klaus su predstavili novog bubnjara Gorana Pleića, stalnog člana grupe Sinteza, a Pasi su priredili urnebesnu punk rock završnicu kakva i priliči ovom ”bučnom” klubu u centru Rijeke.

Neki će žaliti za ”dobrom starom” Bookom, a neki se raduju što će se ova ekipa preseliti u Palach i otprilike sredinom jeseni otvoriti vrata kultnog riječkog kluba. Pred ambicioznom mladom ekipom je radno ljeto koje će uglavnom provesti u uređenju Palacha i pripremanju za novu sezonu - što je svakako velik i mukotrpan posao. (A.C.)

Objavljeno 06.07.2008.

Vremeplov

Ja sam cinik pun nade.
Tracy Chapman