Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Brecht projekt: Andrea Blagojević i Joe Kaplowitz na Gradini

Brecht projekt: Andrea Blagojević i Joe Kaplowitz na GradiniInterpretacija stihova i songova Bertolta Brechta u izvođenju Andree Blagojević i Joe Kaplowitza dogoditi će se 19.07.2010. na trsatskoj Gradini.

U ovom originalnom projektu glumica Andrea Blagojević interpretira stihove i songove najistaknutijeg njemačkog dramatičara 20. stoljeća, Bertolta Brechta.

Program koji je dosad izveden u foyeru HNK-a Ivana pl. Zajca, ovog ljeta doživjet će svoju izvedbu u prekrasnom prostoru Trsatske gradine s Joe Kaplowitzom na klaviru, koji ujedno potpisuje i aranžmane.

„Brechtovi tekstovi koje je u svoj jednosatni program uvrstila Andrea Blagojević, obojeni su u prvom redu ironijom, ali i naklonošću prema potlačenima, obespravljenima i siromašnima, bez obzira radi li se o radničkom sloju u mirnodopskim uvjetima ili vojnicima u ratu... Svaka riječ koju je Andrea Blagojević izrekla duboko je odjeknula u gledalištu, a kombinacija govorenih pjesama i pjevanih songova dala je pravu sliku Brechta... Andrea Blagojević je pokazala riječkoj publici još jedno svoje zanimljivo glumačko lice, svoj dar za glazbenu izvedbu, što je nagrađeno pravim ovacijama...“ (Svjetlana Hribar, Novi list)

Objavljeno 16.07.2010.

Vremeplov

Rijeka je kao grad kroz godine imala i uspone i padove što se tiče mjuze ali je uvijek bila tu negdje u vrhu gradova iz kojih su se pojavljivali odlični bendovi. Rijeka će za nas uvijek biti grad muzike.
Ivan Bojčić (Morso)