Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bruno, Sick times i Frekvencija u Max Magnusu

Bruno, Sick times i Frekvencija u Max MagnusuPazinski klub Max Magnus Pazinu ugostiti će 3 zanimljiva punk benda,. Najavljeni koncert će se održati 23. listopada s početkom u 22 sata. Više o bendovim koji će nastupiti pročitajte u nastavku.

Sick Times dolaze iz Njemačke, točnije iz gradića Saschen. Sviraju oldschool hardcore punk te u sklopu svoje kratke desetodnevne turneje nastupaju i u Pazinu. Sa njima na turneji je također trebao biti prisutan njemački band Phantom Stars, ali su u zadnji čas otpali te su samim time i bendu Sick Times otpali neki koncerti, a to je i jedan od razloga zbog kojeg sviraju u Pazinu.

Kao što je rečeno, pošto njihovi kolege neće biti u mogućnosti krenuti na turneju, u Pazinu će se kao podrška njemcima pridružiti dva odlična benda, a radi se o bendovima Frekvencija i Bruno. Frekvencija dolazi iz Pule/Valbandona te svira brzi melodični hardcorepunk sa mnogo utjecaja starijih pulskih bendova. Do sada su izdali dva ep albuma te se oba albuma mogu skinuti sa Dead Space netlabela.

Bruno dolaze iz Rijeke, već su nekoliko godina na sceni a preše melodični punk sa puno utjecaja bendova kao što su Propagandhi, Refused itd. Bruno je također nedavno snimio i svoj novi album („Nihilum“) koji se besplatno može skinuti na njihovoj myspace stranici, a uskoro i na Dead Space netlabelu.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna.

Objavljeno 17.10.2009.

Vremeplov

Ja sam zadovoljna... nekad stane, nekad krene, nekad bolje, nekad lošije...
Ivanka Mazurkijević (Stampedo)