Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bruno

Ako mislite da punk nije mrtav i usput jako volite pivo, a nije vam niti mrsko zaviriti u interne spike jednog demo benda prosurfajte po www.brunobend.com. Sample: ”Rade i Luka smo se upoznali i uzeli sa sobom Ronju koji do tada nije znao svirati ama baš nikakv instrument pa smo mu rekli da od danas svira bubnjeve (od Ribe). U garaži na Šumcima smo upoznali Kranjca (staru liju) koji se , kada je cuo tko svira u bendu , pokidao od smijeha i preuzeo stvar u svoje ruke da bi spasio obraz trojke. Pošto nije uspio ostao je izostavljen pri seljenju u drugu garazu. Tamo smo (inspirirani novom bojom zidova) napravili par stvari koje nisu bas znali poslozit kako spada...”
Bruno daju na free download tri pjesme u mp3 formatu, na kojima se, nažalost, čuje nesretna tvrdnja samih članova da baš i ne sviraju dobro - možda vam je i to dovoljno za par minuta zabave, procijenite sami jer o ukusima ipak nema neke velike svrhe & potrebe raspravljati. Tekstovi donekle izvlače stvar i popravljaju opću sliku benda, mada su u riječkom derivatu punk naslijeđa ”Pasi ipak Pasi”.

Objavljeno 22.03.2005.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)