Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Carnival Party se vraća u Rijeku

Carnival Party se vraća u Rijeku vraća nakon jednogodišnje pauze, a sve to kao dio aktualnog Riječkog karnevala. Kodnog imena CP8, ovaj veliki elektronsko-glazbeni tulum ove godine će od 1. do 3. veljače na Adamićev gat u srcu riječke luke i uz najnovije videoprojekcijske trendove ugostiti cijenjene inozemne goste. Riječani i svi njihovi gosti tako će moći vidjeti jednog od prvih drum’n’bass dueta uopće - Jungle Drummera & DJ FU-a, te britanskog beatbox-prvaka Beardymana.

Prvo ime festivala je, ipak, DJ-heroina Princess Superstar (New York), koja je od statusa hip-hop zvijezde izrasla u prvu damu electro -rapa, svirajući i s imenima poput Bjork, Kool Keith, N.E.R.D... Nakon nastupa na Love Paradeu, potpuno se afirmirala u DJ-vodama, uz angažmane s Daft Punkom, Mobyem i The Prodigyem, nakon čega je osnovala vrlo uspješni projekt ”DJs Are Not Rockstars”. Organizatori, Marabunti Team i Masa Kru, ponosno ističu kako su svi headlineri po prvi puta na hrvatskom tlu.

Program:
Stereo dvorana ugostit će u petak 1.2. otvaranje CP-a, gdje će nastupiti Gekko, Odium, prikljucak.mi2.hr, Nebula, Sven Nalis i Antwone od 22 do 06h (drum’n’bass, breakbeat, electrohouse, trip-hop, hip-hop, dubstep).
2.2 CP seli na Adamićev gat, a nastupit će Princess Superstar, Jungle Drummer & DJ Fu, Beardyman w/ MC Klumzy Tung & DJ Dero, KLAUS i Morpheuss od 20 do 03h.
After party: Stereo Dvorana, od 02 do 08h, a svirat će DJ marfloW aka Diskokaine, Sabre, Zero te Fyuz vs. Matt
3.2. CP se vraća na Adamićev gat, od 16h do 24h, a sviraju Chatko, Freez, Renato Mas, Aman, Turnmaster Tim, Virgin Helena, Geto Svodnik aka Blue Note Bandit, Rotten, Sir Jane itd.

Objavljeno 22.01.2008.

Vremeplov

Hipotetska pitanja dobivaju hipotetske odgovore.
Joan Baez