Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Carnival Party se vraća u Rijeku

Carnival Party se vraća u Rijeku vraća nakon jednogodišnje pauze, a sve to kao dio aktualnog Riječkog karnevala. Kodnog imena CP8, ovaj veliki elektronsko-glazbeni tulum ove godine će od 1. do 3. veljače na Adamićev gat u srcu riječke luke i uz najnovije videoprojekcijske trendove ugostiti cijenjene inozemne goste. Riječani i svi njihovi gosti tako će moći vidjeti jednog od prvih drum’n’bass dueta uopće - Jungle Drummera & DJ FU-a, te britanskog beatbox-prvaka Beardymana.

Prvo ime festivala je, ipak, DJ-heroina Princess Superstar (New York), koja je od statusa hip-hop zvijezde izrasla u prvu damu electro -rapa, svirajući i s imenima poput Bjork, Kool Keith, N.E.R.D... Nakon nastupa na Love Paradeu, potpuno se afirmirala u DJ-vodama, uz angažmane s Daft Punkom, Mobyem i The Prodigyem, nakon čega je osnovala vrlo uspješni projekt ”DJs Are Not Rockstars”. Organizatori, Marabunti Team i Masa Kru, ponosno ističu kako su svi headlineri po prvi puta na hrvatskom tlu.

Program:
Stereo dvorana ugostit će u petak 1.2. otvaranje CP-a, gdje će nastupiti Gekko, Odium, prikljucak.mi2.hr, Nebula, Sven Nalis i Antwone od 22 do 06h (drum’n’bass, breakbeat, electrohouse, trip-hop, hip-hop, dubstep).
2.2 CP seli na Adamićev gat, a nastupit će Princess Superstar, Jungle Drummer & DJ Fu, Beardyman w/ MC Klumzy Tung & DJ Dero, KLAUS i Morpheuss od 20 do 03h.
After party: Stereo Dvorana, od 02 do 08h, a svirat će DJ marfloW aka Diskokaine, Sabre, Zero te Fyuz vs. Matt
3.2. CP se vraća na Adamićev gat, od 16h do 24h, a sviraju Chatko, Freez, Renato Mas, Aman, Turnmaster Tim, Virgin Helena, Geto Svodnik aka Blue Note Bandit, Rotten, Sir Jane itd.

Objavljeno 22.01.2008.

Vremeplov

Dogodilo se da imam sreće jer sam od svoje devete godine znala što želim da mi bude karijera.
Alanis Morissette