Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Četvrti rođendan RiRock.com magazina

Četvrti rođendan RiRock.com magazinaDragi naši,

iako je vrijeme godišnjih odmora i nesnosnih vrućina koje vladaju diljem Hrvatske iznimno nam je drago da i dalje redovito pratite RiRock.com koji upravo na današnji dan slavi svoj četvrti rođendan i četvrtu godinu kontinuiranog publiciranja.

Nova verzija portala je u radnoj ”beta” verziji - što će reći da još neke funkcionalnosti razvijamo te da dio starih sadržaja još nije katalogiziran i objavljen. Iako puno nade polažemo u posljednju verziju portala, za koju smo dobili same riječi pohvale i stručna priznanja, svjesni smo da je upravo sadržaj ono što je RiRock.com izdvojilo i smjestilo u sam vrh srodnih domaćih internet medija.

Istina je također da postoje određeni redakcijski problemi i stvari koje u skoro vrijeme trebamo srediti, no bilo je i većih nedaća u ove četiri godine pa smo ipak bilježili stalni rast čitanosti i sve veću popularnost. Velika je radost vidjeti silnu aktivnost scene, pažnju drugih medija i interes ljudi za Rijeku i riječku glazbenu scenu, razvoj suradnje s medijima, izdavačima i institucijama... sve je to prije četiri godine bio je samo tračak nade i vjere. Sjećam se kada me jedna poznata riječka faca na samom početku pitala ”Dobro koji ku..c ti ovo treba? ’Ko će to čitat?”. Znam, sada zvuči smiješno, ali ”majstor” je fakat mislio da RiRock nema budućnosti. Na sreću grdno se prevario.

Uvijek svoji. Tako će biti i dalje.

Do čitanja,

Robert Paulić, gl.ur.

Objavljeno 01.08.2008.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)