Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

CIKLAMA RECORDS IZDAJE I ONE PIECE PUZZLE [demantirano]

Nakon vijesti da će Dallas records, točnije podetiketa Ciklama records pod vodstvom Damira Martinovića Mrleta (Let 3) objaviti album prvijenac grupi Father, stigla je vijest da će isti objaviti još jedan riječki album prvijenac, i to grupi One Piece Puzzle. OPP su također karakteristični po beskompromisnom zvučnom zidu, te tekstovima na engleskom jeziku. Čini se da će Ciklama i Dallas probati napraviti s oba benda ono što je uspjelo odličnoj ljubljanskoj Siddharti, doći do MTV-a i pokušati ”probiti” strano tržište - što god to značilo.
Podsjetimo se, od riječana je do sada to uspjelo samo Transmisiji, i to ponajviše u Italiji i Francuskoj zahvaljujući angažmanu Wide records i Invisible etiketa, no danas kada MTV stiže ”na velika vrata” na područje Balkana okolnosti su ipak povoljnije. Vrijeme će pokazati koliko je management koji bi trebao odraditi najveći dio posla spreman na izazove predstavljanja riječkih metalnih bukača ”globalnom selu” jer obe grupe su vrlo dosljedne u žanrovskim okvirima u kojima djeluju. Poželimo im sreću, jer slična ”taktika” diskografske kuće Dinaton za karlovačku grupu Zeus Faber nije polučio očekivani uspjeh, a najmanje je u cijeloj priči bila upitna kvaliteta Zeus Fabera, kao niti Fathera ili OPP u što smo se uvjerili i na nedavnom festivalu Hartera.

Objavljeno 09.05.2005.

Vremeplov

Internet je mač s dvije oštrice. S jedne strane pruža šansu da plasiraš svoju muziku ali oduzima šansu da zaradiš na svojoj muzici.
Vladimir Janković Džet, intervju za RiRock.com