Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dani frankofonije i francuske kulture u Rijeci

Od 12. do 20. ožujka u organizaciji Društva hrvatsko-francuskog prijateljstva „Francuska alijansa Rijeka“ u Rijeci će se po šesti put održati manifestacija Dani frankofonije i francuske kulture. U sklopu manifestacije osmišljen je šaroliki program: izložbe, predavanja, kulinarske, filmske i glazbene večeri, sve na temu francuske i frankofone kulture.

Pojam frankofonije označava zajednicu onih kojima je zajednička duboka veza s francuskim jezikom i frankofonskom kulturom.

Manifestacija ”Dani frankofonije i francuske kulture u Rijeci” nastala je u suradnji s Francuskim institutom u Zagrebu, Primorsko-goranskom županijom i Odjelom za kulturu Grada Rijeke u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana frankofonije, 20. ožujka, koji se na sličan način obilježava i u drugim gradovima u Hrvatskoj gdje djeluju francuski kulturni centri. Predsjednica Društva Irena Kregar Šegota istaknula je kako Dani frankofonije i francuske kulture u Rijeci iz godine u godinu traju duže i pružaju Riječanima i njihovim gostima sve veći broj prigodnih programa ove godine posvećenih frankofonskim zemljama – Belgiji, Kanadi i Tunisu.

Detaljni raspored programa možete skinuti sa stranica Grada Rijeke.

Objavljeno 13.03.2008.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal