Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

David Savčić i Joe Kaplowitz @ Teta Roža

David Savčić i Joe Kaplowitz @ Teta RožaVečeras, 12. ožujka, u Teti Roži održat će se flamenco/jazz fusion, na kojem će nastupiti priznati majstori David Savčić i Joe Kaplowitz. Početak je u 21 sat, a ulaz je slobodan.


A evo i nekoliko informacija o izvođačima:

David Savčić – rođen u Rijeci, sredinom osamdesetih počinje koncertirati po bivšoj Jugoslaviji, nakon čega odlazi u London, gdje niza 20 uspješnih glazbenih godina. Nastupao je na priznatom Soho jazz festivalu, godinu dana je proveo na turneji sa poznatom violinisticom Vanessom Mae s londonskim i slovačkim simfonijskim orkestrima. Snimio je više od 3000 pjesama svirajući kao studijski glazbenik te podučavao flamenco gitaru u Radio Spanish Guitar Centre, gdje mu je jedan od studenata bio i popularni pjevač i gitarista David Gilmour poznate grupe Pink Floyd. David je za izdavačku kuću EMI snimao jinglove te komponirao glazbu za dokumentarce National Geographic-a i Travel Channel-a.

Joe Kaplowitz - se profesionalno počinje baviti glazbom sa 15 godina u Washington-u, SAD. Završava studij klavira, tube i kompozicije na Youngstown State University-u 1995-te godine. Od tada svira sa prepoznatljivim imenima američke blues i jazz scene: Eddie Daniels, James Moody, Ernie Krivda, Greg Bandy, Randy Jonston, Wycliff Gordan, Ralph Bowen, and Sean Jones, David “Fathead” Newman, Koko Taylor i Lucky Peterson. Joe predvodi bendove koji nastupaju u Bijeloj Kući, te Blues Alley, The Knitting Factory, i The House of Blues. 2006 seli se u Hrvatsku gdje surađuje s poznatim glazbenicima poput: Tamara Obrovac, Josipa Lisac, Elvis Stanić, Kruno Levačić, Igor Lumpert, Klemens Marktl.

Objavljeno 12.03.2010.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain