Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

David Savčić i Joe Kaplowitz @ Teta Roža

David Savčić i Joe Kaplowitz @ Teta RožaVečeras, 12. ožujka, u Teti Roži održat će se flamenco/jazz fusion, na kojem će nastupiti priznati majstori David Savčić i Joe Kaplowitz. Početak je u 21 sat, a ulaz je slobodan.


A evo i nekoliko informacija o izvođačima:

David Savčić – rođen u Rijeci, sredinom osamdesetih počinje koncertirati po bivšoj Jugoslaviji, nakon čega odlazi u London, gdje niza 20 uspješnih glazbenih godina. Nastupao je na priznatom Soho jazz festivalu, godinu dana je proveo na turneji sa poznatom violinisticom Vanessom Mae s londonskim i slovačkim simfonijskim orkestrima. Snimio je više od 3000 pjesama svirajući kao studijski glazbenik te podučavao flamenco gitaru u Radio Spanish Guitar Centre, gdje mu je jedan od studenata bio i popularni pjevač i gitarista David Gilmour poznate grupe Pink Floyd. David je za izdavačku kuću EMI snimao jinglove te komponirao glazbu za dokumentarce National Geographic-a i Travel Channel-a.

Joe Kaplowitz - se profesionalno počinje baviti glazbom sa 15 godina u Washington-u, SAD. Završava studij klavira, tube i kompozicije na Youngstown State University-u 1995-te godine. Od tada svira sa prepoznatljivim imenima američke blues i jazz scene: Eddie Daniels, James Moody, Ernie Krivda, Greg Bandy, Randy Jonston, Wycliff Gordan, Ralph Bowen, and Sean Jones, David “Fathead” Newman, Koko Taylor i Lucky Peterson. Joe predvodi bendove koji nastupaju u Bijeloj Kući, te Blues Alley, The Knitting Factory, i The House of Blues. 2006 seli se u Hrvatsku gdje surađuje s poznatim glazbenicima poput: Tamara Obrovac, Josipa Lisac, Elvis Stanić, Kruno Levačić, Igor Lumpert, Klemens Marktl.

Objavljeno 12.03.2010.

Vremeplov

Gitara je predivan instrument.
Les Paul, glazbenik i tvorac popularne električne gitare