Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Denis Razumović Razz Quartet zatvorio Jazz sabor

Denis Razumović Razz Quartet zatvorio Jazz saborU četvrtak je Denis Razumović Razz Quartet fantastičnom svirkom zatvorio ovogodišnji Hrvatski jazz sabor u organizaciji Boška Petrovića.

Na Hrvatskom jazz saboru predstavio se po drugi puta ove godine, a uz autorske pjesme s prvog albuma i nekoliko obrada jazz standarda, Razz je publici predstavio i sasvim nove skladbe, uključujući i nekoliko balada.

Razz je kao cijenjeni i nagrađivani alt saksofonist već niz godina prisutan na sceni, a album prvijenac ’In Umbra’ objavljen za Dallas Records sakupio je iznimno dobre kritike. Nove pjesme su materijal koji Razz sakuplja za svoj novi album koji je u pripremi, a sudeći prema reakcijama publike zu BP-ju koja je svaku pjesmu popratila glasnim pljeskom, odabir pjesama je izvrsno pogođen. Razzovi prateći instrumentalisti također su oduševili publiku svojim umijećem ali i opuštenošću kojom su izvodili setove, pa je BP Club u četvrtak navečer doista bio ono po čemu je poznat, svjetski jazz klub koji ugošćuje glazbenike svjetskog kalibra.

Objavljeno 17.10.2008.

Vremeplov

Europa danas ne zna što znade i pojma nema šta hoće. Europa je danas rafinirano bezglava: s jedne strane pametna kao maska protiv otrovnih plinova, s druge strane slijepa kao staromodna lumbarda, a istodobno izazovna kao kakav velegradski izlog, pun raznovrsnog i skupocjenog besmisla.
Miroslav Krleža