Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Die grosse Lovranische punkparade

Die grosse Lovranische punkparadeRiječki bend ’’One Piece Puzzle’’ nastupio je kao glavna atrakcija na drugom izdanju manifestacije ’’Die grosse lovranische Punkparade’’, koja je na lovranskom mulu okupila znatan broj ljubitelja punka, rocka i alternativnog glazbenog izričaja. Unatoč povremenoj kiši, zbog čega je koncert kasnio sat vremena, nekoliko stotina punkera oživjelo je Lovran te uživalo u nastupu desetak bendova.

Koncert na mulu posjetili su i mnogi Riječani, koji su govorili uglavnom u superlativima, ali su istaknuli da bi se ubuduće u slučaju kiše organizatori trebali bolje pripremiti.

Osim ’’One Piece Puzzlea’’ nastupili su još i ’’Crematorium’’, ’’CKD’’, ’’Cirkus’’, ’’Diamond Dust’’, ’’ŠTBK’’, ’’Shamrock’’, ’’Burning Nicola’’, ’’Muhe bez glave’’, te ACAID, čiji su nastup popratili i brojni obožavatelji.

– Sviđa nam se ovdje i nadam se da ćemo doći i dogodine. Mi sviramo jednu čudnu vrstu alternativnog rocka – objasnio je razloge popularnosti svog benda ACAID gitarist Mihael Ilišinović.

Na mulu se pjevalo, skakalo i plesalo pogo do kasno u noć, a dobar štimung prenio se i na ulice Lovrana, na kojima se moglo zateći punkere svih generacija.

– Ovdje sam najviše zbog svoje djece, ali i zato što me zanima ono što se događa u mojem gradu. Prije više godina u Lovranu su se često znali održavati punk koncerti, to je bila glazba naše mladosti, i nadam se da će biti više ovakvih manifestacija – rekao je mještanin Lovrana Boris Štanger.

Toni Družeta, predsjednik udruge ’’Sportivo’’, koja je zajedno s udrugom ’’Volta’’ te karnevalskom udrugom ’’Maškarana konoba’’ organizirala ovaj koncert, potvrdio je da Lovranu nedostaje ovakvih događanja.

– Uzor za ovu manifestaciju bile su nam opatijske Barufe, a za razliku od ’’Depeche Modea’’ mi nismo otkazali koncert, unatoč kiši – kazao je Družeta, dodavši kako se nakon završetka ljetne sezone u Lovranu planira napraviti još jednu takva manifestacija.

Marino Maljavac, Novi list

Objavljeno 17.05.2009.

Vremeplov

U Rijeci nema tramvaja. Ima autobus, ali tu penzioneri imaju besplatan prijevoz, tako da se teško može u miru čitati. Odem uz more, na neku klupu...
Nikola Petković, riječki kolumnist i kritičar