Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Diskurz prvi na ljestvici Jutarnjeg

Diskurz prvi na ljestvici JutarnjegUz naslov „Buntovni Diskurz je bolji čak i od Gustafa“ u Jutarnjem listu objavljenomm 4.1.2010. godine izašla je Top 10 najboljih domaćih albuma 2009. godine po izboru glazbenih kritičara Ilka Čulića i Saleta Dragaša.

Riječki punk rock trojac Diskurz, čiji je debi album „U protivnom“ objavljen u svibnju, pobjedu je odnio ispred mnogih renomiranih imena naše scene.

„“U protivnom” produkcijski je posve u stilu punk-rocka kakvog furaju Diskurz čija je možda najveća kvaliteta što uspješno prenose energiju s koncerata na studijske snimke, dok uživo zvuče poput velikog praska koji nam je toliko trebao. Album i bend godine!“ - zaključuju Čulić i Dragaš objašnjenje zbog čega su baš Riječani ovogodišnji pobjednici.

S druge strane stigao je komentar benda: „Ovakva scena ne zaslužuje ljestvicu i uključujući i nas, nije bilo boljeg izbora.“

U godini koja je iza nas Diskurz su sa nahvaljenog debija skinuli dva singla („Želite“ i „Debela glava“), pokupili sjajne recenzije te odsvirali nekoliko zapaženih velikih nastupa (Mars Fest, Rokaj fest, Pozitivan koncert, predgrupa Mudhoney, svirke u Puli, Splitu...).

U 2010. su ušli sa puno gotovih demosa za novi album koji će biti objavljen krajem godine.


Objavljeno 06.01.2010.

Vremeplov

Stratocaster pokriva svu paletu ljudskih emocija a tremolo ti omogućava da učiniš sve... možeš pogoditi svaku notu ljudskog roda.
Jeff Beck