Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dođi, vidi i oderi na četvrtoj Harteri

Organizatori Hartera festivala pozivaju sve zainteresirane bendove i DJ-e da se prijave za nastup putem Myspacea. Od 23. travnja do zaključno srijede 7. svibnja pošaljite poruku sa subjectom ”Prijava” na profil www.myspace.com/harterafest. Postoji naravno i par uvjeta. Prvi je da prijavljivači imaju vlastiti Myspace profil jer se prijave primaju isključivo na spomenuti način. Myspace pored osnovnih informacija mora sadržavati kod bendova player sa vlastitim autorskim radovima a kod DJ-a link na jedan ili više promo setova.

Ovo je sjajna prilika za sve one izvođače koji žele 13. i 14. lipnja nastupiti na ovogodišnjem izdanju prestižnog riječkog festivala uz bok mnogim proslavljenim domaćim i stranim izvođačima. Do sada se spontano javilo više od 50 bendova i DJ-a iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, SAD, Austrije i Italije, javljaju organizatori, koji smatraju da festival mora biti otvoren novim i nepoznatim izvođačima te da je to garancija rasta i zanimljivosti ovog događanja.

Hartera 4 festival bira jedan bend i jednog DJ-a, a imena onih koji će dobiti priliku zasjati na drugom flooru ovogodišnje Hartere biti će objavljena na službenoj tiskovnoj konferenciji koja će se održati polovicom svibnja u Rijeci.

Objavljeno 23.04.2008.

Vremeplov

Pjesnici se igraju riječima.
Paul McCartney