Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Donar Go Vs. Nobel dobili Kate Moss

Donar Go Vs. Nobel dobili Kate MossDonar Go Vs. Nobel, eksplozivna riječka grupa poznata po energičnim nastupima, u inspirativnom je prostoru napuštenog motela Panorama na Preluku snimala videospot za pjesmu ”Kate Moss”.

Za stvaranje spota bend je angažiralo dvojicu profesionalaca – Marija Juničića i Tomislava Ćurkovića kojima su pripale uloge realizatora, kreatora i scenarista videobroja.

– To je priča o manenenki londonske modne scene. Kate Moss je super ženska, ali lifestyle joj je delirij. Obožavamo je i mrzimo, i u pjesmi i u stvarnosti. Pjesma je internacionalna, oda Kate Moss, ženi s olujom u glavi koja je oduvijek imala veliku karizmu. Mi smo joj se javili, pozvali smo je u Rijeku i sad čekamo njen odgovor. Ona je interesantan motiv za pjesmu i spot koji je šokantan i kontroverzan, pun bijesa, kao i pjesma, prava hard core stvar, objasnio je Denis Jotanović Filipović, pjevač grupe čiji su članovi ujedno i čelni ljudi Udruge mladih muzičara Europe - Riječka alternativa sa sjedištem u Rijeci.

On je ujedno i autor teksta za pjesmu, koja je oduševila i britanskog producenta Bena Kingsleya, dok je autor glazbe za ”Kate Moss” Aleks Prelovac. Pored njih, bend čine i gitarist Denis Kamenar i bubnjar David Rakovac, zaslužan za aranžman skladbe.

Ivana Kocijan / Novi list

Objavljeno 14.10.2008.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)