Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Druženje s članovima skupine Let3

Druženje s članovima skupine Let3Grupa Let3 osobno će u utorak, 30. prosinca u 12 sati u riječkom Dallas Music Shopu uljepšati novogodišnje praznike svim fanovima, onima koji će to tek postati, onima koji to nikad neće postati, kao i svim zainteresiranim ljudima dobre volje.

Uz pomoć sad već globalno popularnog robota Belonguzija koji već danima pozdravlja ljude s pulta Dallasovog dućana Let3 će omogućiti svima da rukujući se s njima dobiju popust od 10% na superluksuzno izdanje „Žive pičke”. Za one koji teže višem i žele grupi pokazati genitalije pripremljen je i nagradni pršut koji će lijepo leći pod svaki bor.

Bombonjera Leta3 već je prije objavljivanja izazvala izniman interes javnosti. „Živa pička” svojim konceptom, sadržajem i izvedbom predstavlja pravo umjetničko djelo, pomno proučeno, dizajnirano i sklopljeno, potpuno u funkciji artističkih stremljenja Leta3 tijekom protekla dva desetljeća. Ovo je izdanje još jedna umjetnička javna akcija grupe koja će se u mnogim krugovima prepričavati koliko i Babin kurac, Jedina, brkovi, brnjice ili grupno samoubojstvo na Trgu Bana Josipa Jelačića.

Objavljeno 28.12.2008.

Vremeplov

Pokušavam pronaći dobre svirače koji su i dobri ljudi.
Tim Buckley