Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Druženje s članovima skupine Let3

Druženje s članovima skupine Let3Grupa Let3 osobno će u utorak, 30. prosinca u 12 sati u riječkom Dallas Music Shopu uljepšati novogodišnje praznike svim fanovima, onima koji će to tek postati, onima koji to nikad neće postati, kao i svim zainteresiranim ljudima dobre volje.

Uz pomoć sad već globalno popularnog robota Belonguzija koji već danima pozdravlja ljude s pulta Dallasovog dućana Let3 će omogućiti svima da rukujući se s njima dobiju popust od 10% na superluksuzno izdanje „Žive pičke”. Za one koji teže višem i žele grupi pokazati genitalije pripremljen je i nagradni pršut koji će lijepo leći pod svaki bor.

Bombonjera Leta3 već je prije objavljivanja izazvala izniman interes javnosti. „Živa pička” svojim konceptom, sadržajem i izvedbom predstavlja pravo umjetničko djelo, pomno proučeno, dizajnirano i sklopljeno, potpuno u funkciji artističkih stremljenja Leta3 tijekom protekla dva desetljeća. Ovo je izdanje još jedna umjetnička javna akcija grupe koja će se u mnogim krugovima prepričavati koliko i Babin kurac, Jedina, brkovi, brnjice ili grupno samoubojstvo na Trgu Bana Josipa Jelačića.

Objavljeno 28.12.2008.

Vremeplov

Rock muzika je izgubila svoj subverzivni potencijal. Ona je postala bezopasna za politiku. Što više ona je postala profitabilna za politiku.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com