Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Druženje s grupom Morso u riječkom Dallasu

Druženje s grupom Morso u riječkom DallasuVeć na samom početku predstavljanja novog albuma skupine Morso u Dallas Music Shopu u Rijeci bilo je jasno da ovo neće biti obična promocija. Kratko druženje s fanovima i potpisivanje debi albuma „Izlog“ preraslo je u pravu feštu privlačeći i prolaznike da uđu u shop i pogledaju zbog čega je nastala gužva u Splitskoj ulici.

Osim prijatelja i potencijalnih fanova čestitati su došli i brojni riječki glazbenici poput cura iz grupe E.N.I, članova Leta 3, momaka iz Quasarra te brojni drugi. Tijekom promocije članovi benda odgovarali su na pitanja o budućnosti, potpisivali CD-e, a ugodno druženje produžilo se do kasno uvečer unatoč tome što je bubnjar grupe Ivan Bojčić isti dan završio u bolnici zbog trovanja amonijakom. S Ivanom je sve u redu, radi se samo o manjem zdravstvenom problemu koji će za koji dan bili potpuno saniran, što je posebno obradovalo članove benda koji su prije početka promocije bili dosta zabrinuti oko Ivanovom stanja.

Ono što je sigurno, svi prisutni su zakazali novo druženje s Morsom na skorim koncertnim promocijama u Rijeci i Zagrebu koji se spremaju već krajem ljeta.

Objavljeno 06.07.2008.

Vremeplov

Pjevanje je bijeg. To je drugi svijet. Nisam više na zemlji…
Edith Piaf