Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ekskluzivni LET3!

Ekskluzivni LET3!U prosincu prošle godine najluđi Riječani su reizdali prva dva albuma „Two Dogs Fuckin’’“ i „El Desperado“ povodom dvadeset godina od početka svoje diskografije. Iako je dobar dio publike benda rođen u vrijeme ili čak nakon njihova izlaska, svi odreda na njihovim scenski atraktivnim koncertima znaju riječi ranih hitova ”Izgubljeni”, ”Sam u vodi”, ”Ne trebam te”, ”Ciklama” te pjesama ”Vjeran pas”, ”El Desperado”, ”Pokvarena žena” ili ”Fuck Famiglia”.

Grupa je koncerte s repertoarom s ta dva albuma svirala u svojoj rupi za probe u 10. mjesecu prošle godine, a sada će i u Močvari 05. 03. 2010. Ne propustite ovu glazbenu poslasticu, jer bend ovaj repertoar sada prvi puta izvodi u Zagrebu na samostalnom koncertu, a po njihovim riječima moguće i posljednji put.

Ovaj koncert predstavlja novoj publici početke Leta 3 i podsjeća staru na to te donosi bend u svojem najžešćem izdanju. Recenzije riječkih koncerata izražavale su se isključivo u superlativima, a za ovakav Let 3 Aleksandar Dragaš je izjavio da su “flajšmašina koja melje sve pred sobom” na jednom od najboljih nastupa koje je vidio u zadnjih deset godina.

U dvije pjesme gostovat će Josip Maršić (nekadašnji gitarist Leta) i Borna Mance (dugogodišnji roadie Leta i nekadašnji bubnjar Unlogic Skilla), dok je za cijeli program dizajniran poseban ligh show.

Treba napomenuti da su „Two Dogs Fuckin’’“, kultni album jugoslavenske alter rock scene te njegov sjajan nasljednik „El Desperado“ osvanuli u standardnom CD izdanju, ali i na vinilnim pločama. Uz originalne naslovnice, knjižice su dodatno ispunjene fotografijama i tekstovima, a sam je remasteriran sadržaj dodatno obogaćen live snimkama i nekim dosad neobjavljenim pjesmama.

+ indie/alter rock after-party by DJ Per Le Cler (Šibenik)

Vrata 20:00 Koncert 21:30

Upad: 85 kn

Objavljeno 03.03.2010.

Vremeplov

Ako i postoji cenzura jednostavno je zaobiđemo.
Adam Jones (Tool)