Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

En Face promovira ’’Afroditu’’

En Face promovira ’’Afroditu’’Ovaj četvrtak, 22. listopada, s početkom u 21 sat u riječkom Jazz tunelu En Face će koncertno predstaviti svoj novi album. Riječki majstori pop-rock zvuka En Face vratili su se na scenu nakon tri godine diskografske pauze s albumom ’’Afrodita’’ u izdanju Dallas Recordsa.

Koncertna promocija albuma ujedno će biti iskorištena i za potrebe snimanja spota. Treći singl ’’Paranormalan’’ dobiti će i svoju video inačicu, a za snimanje i produkciju spota zadužena je ekipa ’’Studio Soba’’ iz Zagreba.

U Jazz tunelu, ovaj četvrtak svi prisutni moći će poslušati pjesme s novog albuma koji sadrži devet skladbi autorskog tandema Miro Vidović/Sandro Bastiančić, te jednu pjesmu na kojoj im se pridružio Dražen Turina-Šajeta te već spomenutu obradu ’’Labirint’’. Uz harfisticu Dianu Grubišić na albumu gostuje i vokalni sastav Norne.

Za novi zvuk na albumu zaslužan je producent Robert Funčić koji svojim intervencijama nije mijenjao prepoznatljiv glazbeni izričaj En Facea, ali ga je u procesu osvježio. Sjajne fotografije za omot albuma djelo su Inout studija iz Rijeke, a likovno oblikovanje omota Mladena Stipanovića-Stipe iz studija Smart 69.

Objavljeno 19.10.2009.

Vremeplov

Jedan dio mene je besmrtan, potpuno van moje kontrole.
Brian Eno