Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

E.N.I. – ’’Jezero od mlijeka’’

E.N.I. – ’’Jezero od mlijeka’’Novi singl grupe E.N.I., koji vam predstavlja Dallas Records, perom i žicama potpisuje Vava, a u novo ruho ga je odjenuo producent Dejan Orešković, obojica stari suradnici četiri riječke dame.

Za koji dan uslijedit će i video uprizorenje, u režiji Predraga Ličine Peđe. Koja će od njih četiri biti u glavnoj ulozi saznat ćete uskoro u novoj epizodi Modesty Blaise!

Drama koju ponekad čovjek sebi stvori vlastitom neodlučnošću ili nedjelovanjem može rezultirati i pravom grčkom tragedijom čiji konačni kraj, međutim, rješava deus ex machina, nadnaravno biće u čijim smo rukama svi.... ili barem tako volimo misliti - kako je unaprijed uređen kozmos i za nas pronašao pravo rješenje za sve životne nedoumice.

Vođeni tom plemenitom idejom posegnemo za margaretom, cvijetom kojem smo odredili svrhu da nam pomogne u razlučivanju prave istine od podmetnutih, čupajući mu iz tijela njegove udove-latice ne bi li nam odredio voli li nas odabranik ili ipak - ne. Ukoliko ne dobijemo odgovor kakav priželjkujemo, uberemo novu žrtvu, i tako sve do udovoljavanja želji.

Ljubav se tako pretvara u igru koja katkad završi u jezeru od mlijeka, gdje je sve mirno i neuzbudljivo, bestrasno i predvidljivo. A onda je vrlo teško očekivati da nas samo poljubac može vratiti iz zombi stanja jer Trnoružica je bila samo jedna, a prinčevi su izumrli netom iza dinosaurusa.

Objavljeno 12.11.2009.

Vremeplov

Nemam moto već vjerujem u ljude.
Žak Valenta, riječki redatelj