Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

ERIC SARDINAS U SUBOTU NA KASTVU

Kada je prije nešto više do godine dana Eric Sardinas prvi puta gostovao u Zagrebu i svojim fenomenalnim nastupom oduševio Pauk svi su se pitali kad će ponovo imati prilike gledati aktera jednog od najboljih blues nastupa i u Rijeci. Na radost mnogih to će se desiti u subotu 18. lipnja na gradskom trgu u Kastvu s početkom u 21 sat.
Uz puno žestoke, sirove, ali i virtuozne blues rock svirke ova kombinacija akustičnog i električnog stila potpomognuta sa fascinantnim live showom je nešto neponovljivo i jedinstveno na svjetskoj glazbenoj sceni. Nije naodmet spomenuti i njegovu jedinstvenu vizualnu pojavu na kojoj mu zavide mnogi muškarci, a za istom uzdišu mnogobrojne žene u publici. Ovaj momak prošao je sve od sviranja akustične gitare po ulicama širom Amerike, održavanja do 300 klupskih koncerata godišnje, pa do rasprodanih svjetskih turneja i objavljivanja 3 albuma, gostovanja na koncertima Steve Vaija i jam sessiona sa najboljim svjetskim gitaristima.

Objavljeno 14.06.2005.

Vremeplov

Od nastupa na matricu bježimo ko vrag od tamjana, ne samo zbog sterilnosti takve izvedbe, nego zato jer se svaki naš put kombijem s dečkima pretvori u višesatni koncert mješovitog zbora koji višeglasno reve, a ponekad i pjeva sve od Miše pa do Arcade Firea.
Ivona Maračić (E.N.I.)