Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Father nastavljaju promociju albuma

Father nastavljaju uspješno promovirati svoj izvrsno prihvaćen debi album ”Inspirita”. Band je pokupio 4 nominacije za ovogodišnju Zlatnu Kooglu, uključujući najboljeg novog izvođača, najboljeg izvođača godine, najbolji video spot za ”Machinu” i najbolji web site (Mirko Žorž).

Upravo nominacija za video spot dokaz je da su Father s pravom puno uložili u video prezentaciju, a potvrda tome dolazi krajem mjeseca u obliku novog spota za single ”Cynosure”. Ovoga puta momci su posegli duboko u džep, suradnja s režiserom Vladom Gojunom je nastavljena, a rezultat bi trebao biti jedan od najupečatljivijih video spotova na ovim prostorima unazad nekoliko godina. Glavnu ulogu u spotu odigrala je Ivana Rošćić, poznata po svojim rolama u filmovima ”Ta divna splitska noć” i ”Volim te”, dok je na setu kao majstor maske i šminke posao odradila hvaljena Ivana Bulajić, inače stalni član ekipe producenta oskarovca Branka Lustiga, koja je istu make-up ulogu do sada imala u filmovima Riddleya Scotta kao što su ”Hannibal”, ”Gladiator” i ”Black Hawk Dawn”. Video spot kroz obilje krvi, filmskih efekata i mračnu atmosferu obrađuje aktualnu tematiku samoubojstava među mladima.

Koncertno Father također kruže Hrvatskom i okolnim državama svaki vikend, a ovu subotu po prvi puta nakon objavljivanja albuma nastupaju u Splitu, u klubu Kocka. Band je potvrđen i kao glavni support na koncertu finske gothic metal atrakcije Charon u Osijeku 04.03. Sav info i aktualna zbivanja vezana uz band mogu se naći i na www.fatherband.com.

Objavljeno 17.02.2006.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)