Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Father nastavljaju promociju albuma

Father nastavljaju uspješno promovirati svoj izvrsno prihvaćen debi album ”Inspirita”. Band je pokupio 4 nominacije za ovogodišnju Zlatnu Kooglu, uključujući najboljeg novog izvođača, najboljeg izvođača godine, najbolji video spot za ”Machinu” i najbolji web site (Mirko Žorž).

Upravo nominacija za video spot dokaz je da su Father s pravom puno uložili u video prezentaciju, a potvrda tome dolazi krajem mjeseca u obliku novog spota za single ”Cynosure”. Ovoga puta momci su posegli duboko u džep, suradnja s režiserom Vladom Gojunom je nastavljena, a rezultat bi trebao biti jedan od najupečatljivijih video spotova na ovim prostorima unazad nekoliko godina. Glavnu ulogu u spotu odigrala je Ivana Rošćić, poznata po svojim rolama u filmovima ”Ta divna splitska noć” i ”Volim te”, dok je na setu kao majstor maske i šminke posao odradila hvaljena Ivana Bulajić, inače stalni član ekipe producenta oskarovca Branka Lustiga, koja je istu make-up ulogu do sada imala u filmovima Riddleya Scotta kao što su ”Hannibal”, ”Gladiator” i ”Black Hawk Dawn”. Video spot kroz obilje krvi, filmskih efekata i mračnu atmosferu obrađuje aktualnu tematiku samoubojstava među mladima.

Koncertno Father također kruže Hrvatskom i okolnim državama svaki vikend, a ovu subotu po prvi puta nakon objavljivanja albuma nastupaju u Splitu, u klubu Kocka. Band je potvrđen i kao glavni support na koncertu finske gothic metal atrakcije Charon u Osijeku 04.03. Sav info i aktualna zbivanja vezana uz band mogu se naći i na www.fatherband.com.

Objavljeno 17.02.2006.

Vremeplov

Ja sam, dragi moji, glazbena kurva.
Freddie Mercury (Queen)