Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

FATHERI SVE ZAPOSLENIJI, BESPLATAN KONCERT U TOČKI 11.11.

Prošlog petak skupina Father dokazala je sada već kultni status na domaćem terenu sjajno odradivši malu pressicu i predstavljanje javnosti u riječkom Dallas Music Shopu. Desetak medija i gotovo stotinjak fanova, znatiželjnika i prijatelja banda pokušalo se stisnuti u svega nekoliko kvadratnih metara popularnog riječkog shopa. Uz predstavnike Dallas Recordsa, momci su iskazali oduševljenje sjajnim prijemom albuma ”Inspirita” kako god kritike tako i kod publike, a super promotivna cijena albuma od 79 kn, natjerala je i mnoge posjetitelje pressice da kupe svoj primjerak.

Father su na događaju najavili i svoj prvi veliki promotivni koncert u riječkom klubu Točka ovoga petka, 11.11., od 22h. Koncert je besplatan, te se momci na taj način odužuju fanovima i svim ljudima koji su godinama na razne načine pomagali bandu. Uz standardno eksplozivni nastup banda, ovaj koncert obilovati će vizualizacijama i popratnim stage zanimljivostima koje Father spremaju samo za ovaj koncert, a sve zajedno biti će pojačano sada već legendadnom Evil Disco slušaonicom koja će potrajati do ranih jutarnjih sati.

Zagrebačka promocija usljediti će 06.12. u klubu KSET, a do kraja godine Father će posjetiti i ostale hrvatske gradove uključujući Split, Šibenik, Labin, Pulu i još neke o čijim se datumima trenutno pregovara.

Objavljeno 08.11.2005.

Vremeplov

Glazba nikada ne bi trebala nanositi štetu.
Robbie Robertson