Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

FATHERI SVE ZAPOSLENIJI, BESPLATAN KONCERT U TOČKI 11.11.

Prošlog petak skupina Father dokazala je sada već kultni status na domaćem terenu sjajno odradivši malu pressicu i predstavljanje javnosti u riječkom Dallas Music Shopu. Desetak medija i gotovo stotinjak fanova, znatiželjnika i prijatelja banda pokušalo se stisnuti u svega nekoliko kvadratnih metara popularnog riječkog shopa. Uz predstavnike Dallas Recordsa, momci su iskazali oduševljenje sjajnim prijemom albuma ”Inspirita” kako god kritike tako i kod publike, a super promotivna cijena albuma od 79 kn, natjerala je i mnoge posjetitelje pressice da kupe svoj primjerak.

Father su na događaju najavili i svoj prvi veliki promotivni koncert u riječkom klubu Točka ovoga petka, 11.11., od 22h. Koncert je besplatan, te se momci na taj način odužuju fanovima i svim ljudima koji su godinama na razne načine pomagali bandu. Uz standardno eksplozivni nastup banda, ovaj koncert obilovati će vizualizacijama i popratnim stage zanimljivostima koje Father spremaju samo za ovaj koncert, a sve zajedno biti će pojačano sada već legendadnom Evil Disco slušaonicom koja će potrajati do ranih jutarnjih sati.

Zagrebačka promocija usljediti će 06.12. u klubu KSET, a do kraja godine Father će posjetiti i ostale hrvatske gradove uključujući Split, Šibenik, Labin, Pulu i još neke o čijim se datumima trenutno pregovara.

Objavljeno 08.11.2005.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)