Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

FATHERI U ROTACIJI

Nakon svirke u krcatom Riječkom klubu Točka, iduća velika promocija albuma ”Inspirita” skupine Father dogoditi će se u utorak, 06. 12. u popularnom zagrebačkom klubu Kset. Generalnu probu uoči tog koncerta band će imati ove subote 03. 12. u klubu X u Labinu, a iza njih je i sjajan nastup u prepunom klubu Harlekin u Požegi gdje su nastupili prošli petak. Samostalna slovenska promocija planirana je za prosinac ili siječanj u Ljubljanskom Orto Baru, a datum bi trebao biti potvrđen kroz tjedan dana.

Video spot i radijski single za skladbu ”Machina” i dalje sjajno kotira na domaćim chartovima, a posebno treba izdvojiti top 5 poziciju na top listi Hrvatskog Radia Zagreb, no4 na Music.Vip portalu, te učestalu rotaciju spota na VIP DJ programu HTVa i Nove TV.

Objavljeno 28.11.2005.

Vremeplov

U jednom Beckettovom crnom vicu Englez kaže krojaču: ”Pa je li vi znate da je Bog za šest dana stvorio svijet, a vama su trebala tri mjeseca da sašijete hlače.” Krojač se s gađenjem osvrnu oko sebe i odgovori: ”Gospodine, pogledajte ovaj svijet i onda pogledajte ove hlače.”
Pero Kvrgić, glumac