Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Festival Priredba traje čak četiri dana

Na ovogodišnjem ljetnom festivalu Priredba koji će se u organizaciji udruga Masa:Kru i Ri Rock četiri dana odvijati na Preluku između Rijeke i Opatije od 26. i 29. lipnja nastupiti će razna elektronska i rock imena - neka su potvrđena a s nekim, jačim imenima, još se vode pregovori.
Prvi dan je četvrtak kada Priredba Experience 2008. starta s svojevrsnim chill-out uvodom u događanje. Petak je rezerviran za njemačkog drum’n’ bassera The Panacea, jako elektronsko ime Sub Focus i naš breakbeat band Tobogan.

Subota je dan za rock glazbu. Nastupiti će alter rock grupa Mugison s Islanda, iz Kanade stiže bend Invasives koji su najavljeni kao nastavljači čvrstog zvuka prošlogodišnjeg headlinera - skupine NoMeansNo, te riječki ManDrilli, Ishiatz i gosti iz Zagreba - skupina Ruiz. U nedjelju će posjetitelje festivala zabavljati regionalni DJ-i.

U kampu Priredbe na Preluku će se u suradnji s brojnim riječkim udrugama održavati razni sportski turniri, radionice i prezentacije, bit će postavljena umjetna stijena za slobodno penjanje, a kamp je i mjesto održavanja partyja zagrijavanja uoči programa na glavnoj pozornici kao i lokacija za afterpartyje. Više o svemu saznajte na adresi www.priredba.net.

Cijena ulaznica:
12.05. – 20.05. samo festivalske karte 150 kn (20 €)
21.05. – 22.06. dnevna 100 kn (14 €), festivalska 170 kn (24 €)
23.06. – 28.06. dnevna 120 kn (17€), festivalska 200 (28€).

Objavljeno 13.05.2008.

Vremeplov

Moje ime nije neka velika fora. Nema nikakvo značenje. Pokušavao sam dugo otarasiti se tereta mita o Bob Dylanu.Bob Dylan