Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Festival Sloboda stvaralaštvu

Od 1. do 5. veljače u organizaciji projekta Zagreb - Kulturni kapital Evrope 3000 i Multimedijalnog instituta, održat će se drugi po redu festival “Sloboda stvaralaštvu!”.

Nakon prošlogodišnjeg festivala u cijelosti posvećenog različitim nastojanjima na polju “slobodnog stvaralaštva” - tj. stvaralaštva za koje autori drugima daju pravo da ga slobodno i bez da krše autorska prava, razmjenjuju, prerađuju i te prerade objavljuju – u sadržajnom fokusu ovogodišnjeg festivala su negativne posljedice privatizacije znanja kroz autorska prava i patente na polju medicine, poljoprivrede i genetike, otvoreni pristup znanju, lijekovima i tehnologiji te njegov značaj za ujednačeni globalni društveni razvoj. Inspirirani filozofijom i uspjehom pokreta slobodnog softvera, projekti predstavljeni na festivalu u svojim kreativnim i inovatorskim područjima proizvode protutežu negativnim trendovima privatizacije i stvaraju informacijske resurse koji su slobodni za razmjenu.

Rijeku predstavlja VJ-ing družina Lole.kee.bolek. Slobodastvaralastvu.net.

Objavljeno 03.02.2006.

Vremeplov

Imao sam sreću što sam puno bio uz svoju djecu. Pretpostavljam da sam mogao nastaviti raditi, ali dobio sam ih sa 47 godina. Imate samo jednu priliku za vidjeti razvoj svoje djece. Izabrao sam raditi od kuće kako bih ih mogao gledati.
Bob Seger