Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

FINALISTI ”IDEMO” DEMO FESTIVALA

Ove subote 02.07. rock klub Boogaloo Vam predstavlja finaliste ”Idemo” festivala, među kojima su i Adapteri iz Rijeke. Na natječaj su pristigle 53 prijave iz svih krajeva Hrvatske od kojih je žiri izabrao 12 finalista. Žiri u sastavu Davorin Ilić, Ante Perković, Robert Mareković i Anamarija Firm izabrao je sljedeće bandove:
1. GRUPA TVOG ŽIVOTA, 2. JOHN DORY, 3. GRETTA, 4. DO KOSTI, 5. ADASTRA, 6. KIMIKO, 7. AUSVINKL, 8. HAKOONA MATATA, 9. BOLESNI UM, 10. ANGELUS, 11. REPLICA, 12. ADAPTERI.

Oni će dobiti priliku ove subote 02.07. pokazati što znaju pred zagrebačkom publikom koja će i odlučiti o pobjedniku. Uz svaku kupljenu ulaznicu dolazi i glasački listić na kojem posjetitelji glasaju za svog favorita. Svaki band izvodi tri autorske kompozicije u maksimalnom trajanju do 15 minuta, svi koriste istu opremu i istog ton majstora - tako su uvjeti svima podjednaki. Drugo i trećeplasirani dobiti će glazbene poklon pakete music shopa ”Nova Glazbala”, a pobjednik dobiva 30 sati besplatnog snimanja u studiju ”Nova glazbala” s producentom Davorinom Ilićem i sudjelovanje na Boogaloo Open Air festivalu 09.07.2005.

Objavljeno 28.06.2005.

Vremeplov

Volim glazbu iz osobnih razloga. Uvijek osjećam da je odlično ako se divim i uživam u onome što stvaram jer će se onda, pretpostavljam, i drugima svidjeti.
Ry Cooder