Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Fof sviraju u ponedjeljak u Palachu

U ponedjeljak 19.12. s početkom u 21h u klubu će prvi live nastup održati nova stara riječka grupa Fof pojačani, za ovu prigodu gostujućim vokalom Rokom Katalinićem (ex-PXA), te ’prigodnim’ performanceom Kreše Kovačičeka. Nastali prije nekih godinu dana kao neobavezno glazbeno druženje trojice prijatelja i ljubitelja alternativnih industrial zvukova na tragu grupa Bauhaus, Big Black, Sonic Youth i Swans, a oni su Bodo (Very Expensive Porno Movie), Paus (Transmisia) i Raul (riječko-zadarsko-splitski Mandelbrot Set). Kako zvuči Fof poslušajte i skinite mp3 ovdje.

Večeras udruga Škatula organizira reggae večer. Gost će biti Benjamin Perasović koji će održati predavanje te oko 20 sati puštati glazbu. U 21 sat u Galeriji O.K. okupljenima će se predstaviti Nicolla, umjetnik bodypaintinga koji će oslikati tijela manekenki. Danas u Big rock mami nastupaju i riječki metalci Downfall, a East Rodeo u subotu 17.12.

Objavljeno 16.12.2005.

Vremeplov

Svjestan sam da bi me opsesivnije bavljenje jazzom posve udaljilo od glazbe kojoj sam posvetio čitavu svoju karijeru. Strah me, također, da bi jazz u meni probudio neku vrstu srama prema većini onoga što sam minulih godina pjevao.
Oliver Dragojević