Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gatuzo i Vlasta Popić u Teti Roži

Gatuzo i Vlasta Popić u Teti RožiNakon uspješnog koncerta The Orange Stripsa, u sklopu Off The Record glazbenih manifestacija u Tetu Rožu 06.03. 2010. godine dolazi i zagrebački Gatuzo.

Iako nastali 1999., u današnjoj minimalističkoj postavi rade od početka 2003. godine. Prvi javni nastup imali su 22.11.2004. u KSET-u, nakon čega su svirali na skoro svim dostupnim zagrebačkim rock pozornicama (Route 66, Spunk, Melin, Papilon, Praćka, Krivi put, Boogaloo, Močvara...) na kojima su stekli iskustvo, sigurnost i izgradili prijateljsku komunikaciju s uglavnom studentskom publikom.

Nastupi su im energični, čvrsti i napeti s jedne (profesionalne), te samozatajno napeti i očaravajuće iskreni s druge (artističke) strane. Svoj neuobičajeni glazbeni stil i način sviranja nazivaju explosive rock koji krase sirovost, originalnost i podsvjesna ovisnost o bluesu.

Gatuzo krajem 2005. snima i objavljuje svoj prvi ozbiljan studijski upper low-fi materijal za diskografsku agenciju Spona iz Zagreba, a sredinom 2007. godine potpisuje diskografski ugovor s Dancing Bearom.

U 11. mjesecu 2007. izlazi im album Noge/ruke/glave za koji su nagrađeni nagradom Status 2007. HGU-a za najbolji mladi rock bend, te Porinom za najbolji alternativni rock album 2007. godine.

Nakon toga bend je svirao u svim važnijim klubovima i festivalima diljem Hrvatske i Slovenije uključujući i Rokaj fest, INmusic festival, Rock Otočec, Harteru, Grand rock festival, itd...

Kao predgrupa nastupit će varaždinski mladi experimentalni punk/rock band Vlasta Popić. Mladi indie punk/rock band iz Varaždina. Nedavno snimljeni EP dostupan je za download na myspace stranici.

Koncert počinje u 21 sat.

Ulaz je slobodan.

Objavljeno 24.02.2010.

Vremeplov

Ratovi su uvijek započinjali zbog religija.
Glenn Danzig