Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

GORE USSI PO SRBIJI

Zahuktali kolektiv Gori Ussi Winnetou, u sklopu promotivne turneje za novi, 22. po redu, album ”The End”, posjetit će nekoliko gradova u Srbiji. Naime, od 6. do 9. svibnja bend će nastupati u Somboru, Zrenjaninu, te u Beogradu, gdje će, zbog velikog interesa publike, svirati dva dana. Turneju po Srbiji grupa će odraditi s još jednom legendom jugoslavenskog avangardnog rocka, Markom Breceljem. Inače, šuška se da će tijekom posjeta Srbiji Franci Blašković i Gori Ussi Winnetou snimiti 23. ploču, na kojoj bi trebao gostovati Rambo Amadeus, dok će nakon zrenjaninskog koncerta sudjelovati na okruglom stolu posvećenom 60-godišnjici pobjede nad fašizmom, gdje će se uz Francija i društvo naći i vodeći intelektualci Srbije.
Recimo i to da u Francijevoj družbi Partijska ćelija UD Opatija sviraju ”opatijsko-riječki dečki” iz nekadašnjih Regoča, Zone Industriale i još aktivne Marinade na čelu s Josipom Marušićem na gitari.

Objavljeno 05.05.2005.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison