Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

GORE USSI PO SRBIJI

Zahuktali kolektiv Gori Ussi Winnetou, u sklopu promotivne turneje za novi, 22. po redu, album ”The End”, posjetit će nekoliko gradova u Srbiji. Naime, od 6. do 9. svibnja bend će nastupati u Somboru, Zrenjaninu, te u Beogradu, gdje će, zbog velikog interesa publike, svirati dva dana. Turneju po Srbiji grupa će odraditi s još jednom legendom jugoslavenskog avangardnog rocka, Markom Breceljem. Inače, šuška se da će tijekom posjeta Srbiji Franci Blašković i Gori Ussi Winnetou snimiti 23. ploču, na kojoj bi trebao gostovati Rambo Amadeus, dok će nakon zrenjaninskog koncerta sudjelovati na okruglom stolu posvećenom 60-godišnjici pobjede nad fašizmom, gdje će se uz Francija i društvo naći i vodeći intelektualci Srbije.
Recimo i to da u Francijevoj družbi Partijska ćelija UD Opatija sviraju ”opatijsko-riječki dečki” iz nekadašnjih Regoča, Zone Industriale i još aktivne Marinade na čelu s Josipom Marušićem na gitari.

Objavljeno 05.05.2005.

Vremeplov

Svakako da će razlike između filtriranih studijskih uradaka i javnog nastupa itekako biti, no - ne postoji li razlike između filma i teatra? Trenutak nastupa nosi i tremu i bljesak.
Luka Milas (Florijan)