Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grad, En Face, Vava i gosti live

Sinoć u klubu 2Lava [srijeda 28.09], s početkom oko 22 sata je održana koncertna promocija grupa i albuma grupa Grad - ”Glad”, En Face - ”Lako je ostati mlad”, Vava i gosti - ”Del Mono”. U dupke punom klubu prvi su nastupili En Face, zatim Vava s gostima i na kraju grupa Grad. Očekivano odličan prijem kod okupljene publike i dobar tulum koji je potrajao do kasnih jutarnjih sati potvrdio je da riječani vole dobru svirku u ugodnom društvu.

Bez obzira što neki Vavini gosti nisu mogli prisustvovati live promociji [Aljoša Ramirez, Prlja Let3 i Ivan Dečak iz Vatre] kvalitete nije nedostajalo jer su Nikola Sane, Iva ENI, Ana Metrobolik i Leo Rumora dali sve od sebe u interpretaciji pjesama s albuma ”Del Mono”. Da citiramo sinoćnju najavu Damira Urbana koji je također otpjevao dvije numere - ”Možda ovo i nisu hitovi, ali su izuzetno kvalitetne pjesme”, što sve govori o nastupu svih aktera i njihovoj bogatoj pjesmarici. En Face i Grad u Rijeci imaju svoje dugogodišnje vjerne poklonike što se i ovaj put potvrdilo čim su se pojavili na pozornici kluba. Dobar koncert u svakom slučaju.

Objavljeno 29.09.2005.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)