Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

GRAD IMA ”GLAD”

Riječka rock skupina Grad objavit će krajem ovoga mjeseca peti studijski album ”Glad” u izdanju Dallas Recordsa. Album najavljuje singl ”Eni” koji se u radijskom eteru očekuje ovaj tjedan, dok album ujedno obilježava i 20. obljetnicu postojanja ove kultne formacije.
Kroz karijeru su standardno njegovali prepoznatljiv rock zvuk, koji ih je i učinio jednim od najboljih riječkih sastava unazad 20-tak godina. Na albumu ”Glad” Grad se predstavlja s novom čvrstom postavom, te iznimno radiofoničnim materijalom i dalje s autorskim potpisom Deana Škaljca i Orijena Modrušana, koji će zasigurno zadržati stare i bez dvojbe privući nove fanove.
Kako saznajemo, Grad bi uskoro trebali upriličiti veliki riječki koncert koji bi trebao obilježiti izlazak novog albuma i 20 godina postojanja, uz mnoštvo gostiju i priijatelja ove kultne grupe. Prošli tjedan smo ih imali prilike premijerno čuti na Koblerovom trgu u Rijeci na kraćem neformalnom nastupu gdje su odsvirali nekolicinu novijih pjesama i par dobro znanih favorita - svjedočili smo uigranom i nadahnutom bendu koji svoju ”glad” artikulira bolje nego ikad prije.
Ako ste rock ponovo zavoljeli kroz Franz Ferdinand, The Killers, The Strokes, White Stripes i Green Day u novom izdanju, ”Glad” je prvi domaći album koji sadrži istu magičnu alkemijsku formulu ”vječne mladosti”. Pročitajte intervju s Gradom ovdje.

Objavljeno 11.05.2005.

Vremeplov

R’n’R je u sebi umro: ugušio se, istrošio se kao izraz, a onda mu je vrijeme (a to je naše vrijeme, vrijeme u kojem živimo) okrenulo leđa.
Petar Jevremović, intervju za RiRock.com