Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grad potvrđen kao predgrupa Sisters Of Mercy u Zagrebu

Kako smo već najavili, Grad bi trebao biti predgrupa kultnim Sisters Of Mercy na zagrebačkom koncertu, a Father na onom u Ljubljani. Kako frontman benda Andrew Eldritch preslušava sve bendove koji su predloženi za support Sistersima, te nakon toga daje (ili ne daje) konačni blagoslov, tako je bilo i u ovom slučaju. Nakon što je stigla potvrda za Fathere, Eldritch je potvrdio i grupu Grad kao posve odgovarajuću predgrupu za njegov planetarno popularan bend.

Legendarni Sisters Of Mercy nastupiti će u organizaciji Lipa Music 19. lipnja na Gospodarskom razstavišću u Ljubljani i 20. lipnja u organizaciji agencije Nota u Staroj klaonici u Zagrebu. Cijena ulaznice za zagrebački koncert je 200 kuna, a od 1. lipnja biti će 220 kuna. Za Ljubljanu još nemamo točnu informaciju o cijeni ulaznica, pretpostavlja se da će biti otprilike kao zagrebačka. U pretprodaji ih potražite na prodajnim mjestima u sustavu Eventima, Integralu, Dancing Bearu, Aquariusu i drugim uobičajenim prodajnim mjestima.

Objavljeno 12.05.2006.

Vremeplov

Kada se budu osvrtali na mene, želim da me se sjećaju ne po svim mojim ženama, iako samih imao nekoliko, i svakako ne po jednoj od mojih velikih kuća ili novcu koji sam zaradio i potrošio. Želim da me jednostavno pamte po mojoj glazbi.
Jerry Lee Lewis