Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Grupa Grad nastupa sa Sisters Of Mercy 20. lipnja u Zagrebu

Utemeljitelji gothic rocka osamdesetih Sisters of Mercy nastupit će u Zagrebu 20. lipnja u ex-’Klaonici’, kako smo već najavili. Saznali smo ’iz prve ruke’ da kao support Sistersima nastupaju naši Riječani - grupa Grad. Ovo je prava zgoda da Grad predstavi svoj nadolazeći live album koji je sniman na koncertu u riječkom Palachu i odsviraju koncert sa predvodnicima dark zvuka koji i sami njeguju još od druge polovice 80-ih.

Posljednji album (i to svojevrsni best of) pod nazivom ’A Slight Case Of Overbombing’ Sisters of Mercy izdan je daleke 1993. zbog pravnih zavrzlama sa izdavačkom kućom, ali Sistersi nikad nisu prestali s koncertnim aktivnostima, tako da nas uz Grad očekuje uigrana ekipa glazbenika na čelu sa kontroverznim Andrewom Eldrichem. Cijena ulaznice je 200 kuna, a od 1. lipnja biti će 220 kuna. U pretprodaji ih potražite na prodajnim mjestima u sustavu Eventima, Integralu, Dancing Bearu, Aquariusu i drugim uobičajenim prodajnim mjestima.

Objavljeno 09.05.2006.

Vremeplov

Osobno sam napravio sve suprotno od očekivanja roditelja, a bio sam tako lijepo „usmjeravan“, mažen i pažen. Teško je uopće razmišljati o zanimanju kojim će se moje dijete baviti jer najvjerojatnije takvo zanimanje danas ni ne postoji.
Dubravko Ivaniš (Pips, Chips & Videoclips), intervju za RiRock.com