Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

HALOV ALBUM ”TRILOGY” NA PUTU

Damir Halilić - Hal do sada je objavio tri albuma: ”Gemini”, ”Ocean” i ”Infinity” za diskografsku kuću Dancing Bear, a do kraja godine bit će objavljen trostruki album ”Trilogy”. ”Trilogy” se sastoji od 3 žanrovski različita CD-a sa autorskom glazbom odnosno na prvom CD-u bit će petnaest kompozicija za solo akustičnu gitaru te nastavlja priču započetu albumima ”Ocean” i ”Infinity”, drugi CD sadržavat će fusion glazbu, a treći će biti nastavak albuma ”Gemini” i sadržavat će pop/rock glazbu.
”Trilogy” se snima(o) u Nashvilleu, Rimu, Londonu i Zagrebu uz učešće brojnih eminentnih svjetskih glazbenika koji svirali sa imenima poput Ray Charles, George Benson, Rolling Stones, Paul McCartney, Frank Sinatra, Elvis Presley, Stevie Wonder, Eric Clapton, John Lennon, Bruce Springsteen, Elton John, George Michael, Bob Dylan, Little Richard, Willie Nelson, The Byrds... Vau!

Objavljeno 25.05.2005.

Vremeplov

Nirvana nikada nije bila konvencionalan rock bend. To je bilo nešto... čudno. Jeste li vidjeli te live snimke? Ja sam imao 22 godine i sve to mi je uglavnom bilo nevjerovatno zabavno. Bili smo tri smiješna tipa koje sviraju svoju glazbu što je, uostalom, jedino i važno. Tek kasnije i bez naše želje se dogodilo to da je Nirvana na neki način postala dijelom ovog svijeta.
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)