Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hanson Brothers stižu u riječki Palach

Hanson Brothers stižu u riječki PalachHanson Brothers je alter ego kultnog kanadskog benda NoMeansNo koji je lani u lipnju gostovao na festivalu Priredba, a Rob i John Wright zajedno s Tomom Hollistonom opet će se ukazati riječkoj publici, ovog puta 16. listopada u klubu Palach. Organizator koncerta za koji je potrebno izdvojiti 50 ili 60 kuna ovisno o tome da li karte kupite u pretprodaji ili na dan koncerta je udruga RiRock.

Po mnogima najzabavniji kanadski punk-rock band je na europskoj turneji i 15. listopada stiže u zagrebački klub KSET da bi se dan kasnije zastavili u Rijeci. Njihova je filozofija jednostavna baš poput njihovih Ramonesima inspiriranih pjesama kojima opjevavaju samu bit rock ’n rolla, koju, barem kad je Kanada u pitanju, čine pivo, hokej i žene.

Hanson Brothers su stvoreni iz dva razloga - da svojim veselim punk rock izričajem zabavljaju publiku diljem svijeta te da ismijavaju fanove hokeja na ledu diljem Kanade - kaže jedna od izjava ovih veselih punk-rock djedica. Kao gosti na koncertu će nastupiti riječki punkeri, grupa Pasi.

Objavljeno 03.10.2008.

Vremeplov

Glazba je bolja od toga kako zvuči...
Mark Twain