Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Hartera 06” 30. lipnja 2006.

Nakon što smo nedavno pažljivo načulili naše novinarske uši te neslužbeno najavili mogućnosti održavanja ”Hartera 06” dobili smo i službenu potvrdu da će festival biti ponovljen ove godine. Prostor je isti, radi se o Morganovu - dijelu nekadašnje riječke Tvornice papira poznatije kao ”Hartera”. Datum ”Hartera 06” je 30.06.2006., dakle radi se o petku, zadnjem danu lipnja.

Program festivala će biti, kao i prvi puta, podijeljen na dva dijela - rock stage i techno-house floor. Imena koja se spominju kao headlineri festivala su Let 3, Ramirez, Leut Magnetik i odnedavno ponovo prisutni alter-punkeri Overflow (prije mjesec dana su nakon poduže pauze objavili povratnički album pod nazivom ”Live... at Parties”). Naravno da će lista izvođača biti dodatno proširena jakim riječkim rock sastavima kao što su Invert, O.Š. Sulud III, Downfall i One Piece Puzzle.

Nadajmo se da će ekipa koja organizira ”Hartera 06” ove godine bolje riješiti infrastrukturu problematičnog Marganova, te smanjiti broj ulaznica koje će ići u prodaju i time izbjeći nesnosnu gužvu i prenatrpanost Morganova koja je mnogima pokvarila zabavu na, po svemu ostalom posve uspješnom, riječkom glazbenom festivalu ”Hartera”.

Objavljeno 30.05.2006.

Vremeplov

Knjige! Ne volim davati savjete, ali knjige su najveći dar koji jedna osoba može darovati drugoj.
Bono (U2)