Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

HARTERA FESTIVAL BROJKAMA I SLOVIMA

10-satni program s 200 glazbenika na prostoru od 3 tisuće četvornih metara, 2 pozornice i 4 videozida za koje će biti korišteno 200 tisuća wati rasvjete i 100 tisuća wati razglasa, 100 tehničara, 120 zaštitara, 300 metara zaštitne ograde, 400 akreditiranih novinara i gostiju... Brojke su to koje ponajbolje opisuju Harteru, veliki glazbeni događaj koji će se pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i u organizaciji agencije Zabava u petak održati u Rijeci, u bivšoj Tvornici papira.
Opsežne pripreme za festival privode se kraju. Preostaje još postavljanje dviju pozornica na kojima će se istovremeno odvijati dva glazbena programa. Podsjetimo, na rock pozornici nastupit će: Laibach (Slo), Let 3, Urban & 4, T.B.F., Eyesburn (SiCG), One Piece Puzzle, Father i Evil Disco. Na Electro Flooru najavljeni su: M.A.N.D.Y. (D), Fryer & Boo Dale, DJ Wan, Arszenik, Nesha Tehnika (SiCG) i Rojter (Slo).
Cijena ulaznice za festival kojim se ujedno želi potaknuti i prenamjena dijela bivše Tvornice papira u novo riječko kulturno središte je 40 kuna, no njihov je broj ograničen. Naime, tim stručnjaka je, prema veličini prostora unutar Tvornice papira koji će se koristiti za organizaciju Hartera festivala, procijenio lokaciju i njene kapacitete za publiku.
Zbog potreba organizacije Hartera festivala u petak, 6. svibnja od 17 sati do subote, 7. svibnja u 7 sati za sav se promet zatvara Ružićeva ulica. Promet će biti zatvoren za sva vozila, osim za dostavna vozila Hartera festivala i korisnike Ružićeve ulice. O velikom zanimanju za Harteru svjedoči i podatak da su u Dallas Music Shopu još jučer rasprodane ulaznice za taj jedinstveni glazbeni festival. Ulaznice za festival u prodaju su puštene prošlog utorka, a sada se manja količina karata može kupiti još samo u Turističko-informativnom centru na Korzu. Ulaznice za festival Hartera ipak će se moći nabaviti i u petak, na dan koncerta kada će određeni broj ulaznica biti pušten u prodaju na porti Tvornice papira u 12 sati.

Objavljeno 05.05.2005.

Vremeplov

Jedina stvar čudesnija od glazbe je čovjek iza nje.
Ray Charles