Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hartera K.LJ.B.-ing uvod je u peto izdanje Hartera festivala

Hartera K.LJ.B.-ing uvod je u peto izdanje Hartera festivalaEkipa iz Hartera festivala i Kluba ljubitelja buke shvatili su kako samo dva dana glazbene euforije na godinu nisu dovoljna. Dok čekamo peto izdanje najvećeg ’malog’ festivala u regiji, omi će predstaviti svoj novi projekt - Hartera K.LJ.B.-ing kojemu je cilj na hrvatske floorove donijeti vibracije europskih metropola.

Prvog dana mjeseca prosinca kreće blagdanska pretprodaja ulaznica za Hartera5 Festival koji će se održati u bivšoj Tvornici papira u Rijeci, 12. i 13. lipnja sljedeće godine.

Dvodnevne ulaznice po frendovskoj cijeni od 99 kuna moći će se kupiti u sustavu Eventima tijekom cijeloga prosinca.

Organizatorima je bila želja, bez imalo lažne skromnosti, pokrenuti klupsku večer kakvu imaju samo najveće europske metropole, sa zaista najsvježijim imenima urbane klupske scene i predvodnicima novih trendova.

Htjeli su stvoriti klupsku večer kakvu bi i sami rado posjećivali, koja će biti prepoznatljiva, ne samo po glazbenom, već i po svom vizualnom identitetu ali i cijelom nizu ostalih sadržaja koje dobar clubbing mora imati.

Prvi Harterin K.LJ.B.-ing na rasporedu je u subotu, 22. studenog, a za prvi floor izabran je onaj riječke Stereo dvorane, dok je za prvu postaju odabran Pariz čije će vibracije prenositi Popof.

Njegov svježi i inovativni zvuk pogodio je plesne podije poput meteora i učinio ga jednim od Top 5 imena koja su obilježila 2008. godinu, kaže najava organizatora. Kažu i da njegova izdanja pregrijavaju gramofone i playere svih značajnijih DJ-a današnjice od Sashe i Johna Digweeda preko Ricarda Villalobosa i Luciana do Erol Alkana i Tige, pa čak i Tiesta. Možda i najljepše lice pariške scene spada i među trenutno najtraženija imena vrućih europskih klubova te festivala, stoga jednostavno ne smijete propustiti njegov premijerni hrvatski nastup na kojemu će mu se pridružiti i jake hrvatske DJ snage Zero, Boo Dale i Evan te VJ Messmatik iz Barcelone.

Objavljeno 31.10.2008.

Vremeplov

Mislim da je umjetnost u potpunosti nenasilna te da okupira ljudski um kreativnošću, a ne uništavanjem.
Anthony Kiedis (Red Hot Chili Peppers)