Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hartera K.LJ.B.-ing uvod je u peto izdanje Hartera festivala

Hartera K.LJ.B.-ing uvod je u peto izdanje Hartera festivalaEkipa iz Hartera festivala i Kluba ljubitelja buke shvatili su kako samo dva dana glazbene euforije na godinu nisu dovoljna. Dok čekamo peto izdanje najvećeg ’malog’ festivala u regiji, omi će predstaviti svoj novi projekt - Hartera K.LJ.B.-ing kojemu je cilj na hrvatske floorove donijeti vibracije europskih metropola.

Prvog dana mjeseca prosinca kreće blagdanska pretprodaja ulaznica za Hartera5 Festival koji će se održati u bivšoj Tvornici papira u Rijeci, 12. i 13. lipnja sljedeće godine.

Dvodnevne ulaznice po frendovskoj cijeni od 99 kuna moći će se kupiti u sustavu Eventima tijekom cijeloga prosinca.

Organizatorima je bila želja, bez imalo lažne skromnosti, pokrenuti klupsku večer kakvu imaju samo najveće europske metropole, sa zaista najsvježijim imenima urbane klupske scene i predvodnicima novih trendova.

Htjeli su stvoriti klupsku večer kakvu bi i sami rado posjećivali, koja će biti prepoznatljiva, ne samo po glazbenom, već i po svom vizualnom identitetu ali i cijelom nizu ostalih sadržaja koje dobar clubbing mora imati.

Prvi Harterin K.LJ.B.-ing na rasporedu je u subotu, 22. studenog, a za prvi floor izabran je onaj riječke Stereo dvorane, dok je za prvu postaju odabran Pariz čije će vibracije prenositi Popof.

Njegov svježi i inovativni zvuk pogodio je plesne podije poput meteora i učinio ga jednim od Top 5 imena koja su obilježila 2008. godinu, kaže najava organizatora. Kažu i da njegova izdanja pregrijavaju gramofone i playere svih značajnijih DJ-a današnjice od Sashe i Johna Digweeda preko Ricarda Villalobosa i Luciana do Erol Alkana i Tige, pa čak i Tiesta. Možda i najljepše lice pariške scene spada i među trenutno najtraženija imena vrućih europskih klubova te festivala, stoga jednostavno ne smijete propustiti njegov premijerni hrvatski nastup na kojemu će mu se pridružiti i jake hrvatske DJ snage Zero, Boo Dale i Evan te VJ Messmatik iz Barcelone.

Objavljeno 31.10.2008.

Vremeplov

Kada samog sebe okriviš možeš nešto naučiti. Ako kriviš nekog drugoga, ništa ne učiš, zato što nije tvoja greška, njegova je.
Joe Strummer