Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hartera privukla 70-ak bendova i 30-ak DJ-a

Natječaj ’Oderi na Harteri’ za sve bendove i DJ-eve koji su poželjeli 13. i 14. lipnja nastupiti na ovogodišnjem izdanju popularnog riječkog festivala bio je pun pogodak. U dva tjedna na službeni My Space profil festivala stiglo je više od sto prijava iz Hrvatske, ali i brojnih drugih zemalja. Natječaj je zaključen jučer, a tko će to zasvirati na drugom flooru ovogodišnje Hartere saznat ćemo sredinom idućeg tjedna.

– U dva tjedna koliko je trajao natječaj prijavilo se više od 100 bendova i DJ-a iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, BiH i Srbije, a stizali su i upiti iz SAD-a, Austrije, Italije, Engleske, Francuske Nizozemske i Njemačke. Od stotinjak prijava, na natječaj se prijavilo sedamdesetak bendova i tridesetak DJ-a. Od svih pristiglih upita, organizacijski tim Hartere odabrat će jedan bend i jednog DJ-a koji će se predstaviti na malom stageu, a pobjednike ćemo objaviti sredinom sljedećeg tjedna, kazala je za Novi list uime organizatora popularnog riječkog festivala Lea Baljak i dodala kako će sredinom sljedećeg tjedna biti objavljen cijeli popis glazbenih imena kojeg čine četrdesetak izvođača.

O važnosti festivala svjedoči i potvrda uglednog britanskog specijaliziranog časopisa Dj Mag koji riječki festival želi uvrstiti u najave predstojećih događanja.

Objavljeno 08.05.2008.

Vremeplov

Punk u Rijeci nije bila samo glazba, riječki je punk bio pokret koji je krenuo, pokrenuo i rasturio sve šablone koje su u ovom gradu i toj ondašnjoj državi tada vladale. A okidač su mu bili, ne intelektualci, ne seljaci, ne radnička klasa, već klinci – golobradi mulci i još nepropupali cureci.
Slavica Mrkić Modrić, riječka novinarka (Novi list)