Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

HC punk koncert u Big Rock Mami

Klub Big Rock Mama u nedjelju, 12. veljače, oko 21h predstavlja koncert slovačkih HC punk grupa Good Reason i Peace is gun, a kao support sviraju riječani Tost. O slovačkim bendovima više saznajte na Good-reason.com i Peace-is-gun.com.

Radi se o skupinama koje su izrazito politički i socijalno osvješteni, a furaju zvuk na tragu NOFX i Good Riddance. Good Reason su stvorili svoju fanovsku bazu ponajviše u rodnoj im zemlji te u Njemačkoj, a objavili su jedan EP i jedan album. Peace is Gun su upravo pred objavljivanjem prvijenca radnog naziva ”Peace begun”. Pjesme oba benda su većinom na engleskom, a riječki koncert je dio (uglavnom) zajedničke mini-turneje tijekom veljače koja obuhvaća Prag, Hamburg, Berlin, Ljubljanu, Maribor, Kutinu, Strašice, Gleidorf, Zagreb (još upitan datum) Beč i Linz. U organizaciji udruge Rirock riječki happening se odvija pod nazivom ”Međunarodni punk incident”.

Objavljeno 08.02.2006.

Vremeplov

Kada se budu osvrtali na mene, želim da me se sjećaju ne po svim mojim ženama, iako samih imao nekoliko, i svakako ne po jednoj od mojih velikih kuća ili novcu koji sam zaradio i potrošio. Želim da me jednostavno pamte po mojoj glazbi.
Jerry Lee Lewis