Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hesus Attor dali prvi singl ”Cahracack” na download

Hesus Attor dali prvi singl ”Cahracack” na downloadKako je prije nekoliko mjeseci najavljeno, riječki math rockeri Hesus Attor potpisali su ugovor s neovisnom izdavačkom kućom Moonlee Records. Njihov debi album ”Sonic Gastronomy Volume 1” pojavit će se na tržištu ove jeseni, točnije 15. rujna.

Da bi se donekle skratilo vrijeme čekanja do sredine rujna nestrpljivim obožavateljima ovog neobičnog riječkog crossover benda, Moonlee je odlučio dati prvi singl s nadolazećeg albuma pod nazivom ”Cahracack” kao free download.

Zato požurite na službenu stranicu Moonlee recordsa ili u našu Mp3 fonoteku gdje možete skinuti pjesmu. Tu je i njihov MySpace profil na adresi www.myspace.com/hesusattor.

U sklopu promocije albuma Hesusi će 2. listopada nastupiti u KSET-u u Zagrebu, a dan kasnije u MKC Županja u Županji. Više detalja o albumu saznajte uskoro na našim stranicama.

Objavljeno 24.08.2008.

Vremeplov

Uvijek su nas zanimali bendovi koji su ključni, koji pomiču granice i koji ostavljaju dubok trag svojom originalnošću. Također su nas uvijek zanimali bendovi koji eksperimentiraju i nude nešto novo. Također uvijek smo voljeli intenzivan zvuk, puno energije, puno muda i puno iskrenosti.
Pavle Valerjev ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com