Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hip-Hop za Edina u Stereu!

Hip-Hop za Edina u Stereu!Dječak E. J. (16), Riječanin, učenik Graditeljske škole za industriju i obrt u Rijeci, boluje od rabdomio sarkoma.

U studenome ove godine E. J. bi, sa svojom majkom, trebao ići na liječenje u bolnicu u Zagreb, poradi vrlo riskantnog zahvata vraćanja matičnih stanica u dječakov organizam. Za to liječenje, kao i za neophodne lijekove, potrebna su velika financijska sredstva, koja njegova obitelj, u teškim životnim okolnostima u kojima se nalazi, ne može osigurati.

Naime, podstanari su, dječakov otac je ostao bez posla kao tehnološki višak, majka je zaposlena na radnom mjestu spremačice, a imaju još jedno, mlađe dijete, koje ide u školu. Majčina plaća im je jedini izvor prihoda te ova divna riječka četveročlana obitelj jedva preživljava.

Iako je život već zarana pokazao svu svoju okrutnost i premda je E. J. svjestan svog teškog zdravstvenog stanja, njegov optimizam, unatoč svemu proživljenom i dalje ne jenjava. Upravo je on taj koji tješi svoje roditelje u njihovoj boli, kao i drugu bolesnu djecu u bolnici. Veliki je ljubitelj rap-a i piše rap-pjesme.

Na humanitarnom koncertu ’’Hip-hop za Edina’’ nastupit će poznati hrvatski izvođači: Edo Maajka & Frankie, Shorty i General Woo, a kao predgrupe: KBC, Doki Dok, Fanatiks, Gane Rimatore i Elita fam.

Koncert, koji će se održati u nedjelju, 24. listopada 2010. godine, u riječkome Stereu s početkom u 21 sat, vodit će pjevačica i voditeljica Ivanka Mazurkijević.

Ulaznice za ovaj koncert humanitarnog karaktera prodavat će se samo na Korzu, ispred zgrade Radija Rijeke od 12. do 23. listopada, a na dan koncerta na vratima Sterea po cijeni od 50,00 kn.

Osim kupnje ulaznica, bit će omogućena i donacija novčanih priloga. Svaka pomoć je dobrodošla.

Objavljeno 22.10.2010.

Vremeplov

Izvođač treba poštivati svoju publiku. Bez njih, u osnovi stojiš sam, pjevajući sam sebi.
K.D. Lang