Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

HIVES I LET3 ZA MTV

Objavljena službena najava Dana MTV Adria, kada će ovdašnja podružnica najjačeg glazbenog medija na svijetu velikim koncertima u Zagrebu i Ljubljani obilježiti početak emitiranja, sugerira da će headlineri oba eventa biti The Hives i Let 3. Zabune ne bi bilo da oba koncerta nisu najavljena za isti dan, 10. rujna, s početkom u identičnih 18 sati. Znači li to da će Hivesi direktno s pozornice Križanki sjesti u avion da stignu istrčati na Šalatu? I kako će Let 3, poznat po golemom koncertnom stroju, održati jednaki show na oba mjesta u istu večer? Ili je posrijedi samo nenamjerna zabuna u najavama?
Kako god bilo, nadamo se da ćemo 10. rujna na Šalati vidjeti i čuti Hivese u punom izdanju. Uz njih i Let 3 trebali bi nastupiti još i Hladno pivo, TBF, Siddharta i Father, dok u Ljubljani sviraju Darkwood Dub, Dubioza kolektiv, Melodrom te Gušti & Polona.

Objavljeno 09.08.2005.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)